Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Известни актриси и певици са минали през Куката
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:47 / 27.03.2023Коментари (0)328
©
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се е насочила към ново поприще – актьорството. Тя участва в новия филм на Мариан Вълев - "Чалга", който вече е по кината и втора седмица е най-гледаната продукция в салоните. Именно Куката я подтикнал да се изявява пред камера и я окуражил, че има артистичен талант. Макар че не го е оповестил публично, той има интимна връзка с чаровната брюнетка повече от 2 години. Двамата бяха разделени за кратко, но сега отново се носят на крилете на любовта. 

Цвети споделя, че заради ролята си в лентата е отслабнала с 16 килограма. За целта се наложило да заприлича на анорексичка. Хранела се с по една ябълка и шепа орехи на ден. "Трябваше да стана наистина кльощава. Свикнала съм с глада още от времето, когато бях гимнастичка, така че не ми беше чак такъв проблем", коментира Стоянова.

Бившата спортистка казва още, че не харесва чалга културата у нас, както и поведението на момичетата, които се опитват да пробият само с външния си вид. Навремето и тя обръщала много внимание на визията си, даже си помпала устните с хиалуронова киселина, но вече помъдряла и предпочитала да набляга на естествената си красота. "Баба ми Цеца, Бог да я прости, ме отгледа много строго. Изобщо не одобряваше това, което правех с лицето си. Все ми повтаряше: "Няма ли кой да ти налее малко мозък, а не устни?!". Измъчваше се да гледа, че ходя с изкуствени мигли, устни. Аз обаче не я слушах. После осъзнах, че това е тленно. Единственото вечно нещо е душата. Ние трябва да се грижим за нея", разсъждава новоизлюпената актриса.

Майката на Цвети е починала от инсулт преди доста години. Тогава музата на Куката била едва в трети клас и трудно приела загубата. В края на 2021 г. тя получи и друг тежък удар – любимата й баба, която я отгледала, си отиде от този свят на 80-годишна възраст. "Половината ми сърце си отиде с майка ми, сега и другата половина си отиде с теб!", коментира тогава златното момиче.

След нещастния инцидент, който преживя през 2016 г., Стоянова почти не говори за личния си живот. Тя причини голяма мъка на близките си, скачайки от шестия етаж на панелен блок, точно преди отборът й по художествена гимнастика да излети за европейското първенство в Израел. Лекарите в болницата за спешна помощ "Пирогов" определиха оцеляването й като истинско медицинско чудо, предвид височината, от която е паднала. Възстановяването й беше продължително и трудно, но за щастие, вече е зад гърба й.

По-късно се разбра, че опитът за самоубийство е бил провокиран от депресия. Самата Стоянова е признавала, че не е разсъждавала трезво в онзи момент и до ден днешен съжалява за стореното и болката, която е причинила на любимите си хора.

Героинята й във филма "Чалга" също страда от психично разстройство, по-точно биполярно разстройство. "Това не е срамно. Искам да основа фондация, чрез която да помагам на хора с проблеми. Това е мечтата ми", коментира 28-годишната звезда.

Слуховете за интимност между Мариан Вълев и Цвети отдавна витаят в публичното пространство. Макар че не ги потвърждава категорично, стройната красавица не крие, че много му се възхищава. "От него се научих да гледам качествено кино - хубави филми, които не познавах досега. В момента подбирам какво гледам и се допитвам за всичко, което искам да видя. Вече имам и любими актьори, на които обърнах внимание благодарение на Мариан. Той е истинска кино енциклопедия!", разказва чаровната брюнетка.

Вълев, който стана широко известен с ролята си на мафиота Росен Гацов - Куката в сериала "Под прикритие", е на 53 години, а Цвети е едва на 28. Запознати издават, че в началото голямата им възрастова разлика била шокираща за близките им, но явно за двойката не е представлявала чак такъв проблем.

Мариан не крие, че по принцип е доста влюбчив, по Стоянова също бил хлътнал до уши. Той е споделял в свои интервюта, че сърцето му е разбивано многократно, но пък не е спирал да вярва в любовта. "Един приятел каза, че ме привличат само смъртоносни жени. Всеки път знам как ще завършат нещата, преживявам го тежко, но въпреки това давам газ, вървя към пропастта. Все още имам сърце за разбиране, да заповядва следващата!" разказвал е екранният Росен Куката.

Жените в живота на звездата не са една или две. Сред известните му любовници са актрисите Елена Петрова, Снежана Макавеева, певицата Белослава, припомня.  Единствената жена, с която актьорът е стигал до олтара, се казва София Николова. Тя е и майка на 23-годишния му син Мариан. С нея все още са добри приятели, макар че са разделени отдавна.  Феновете му се питат връзката му с Цвети Стоянова също ще приключи или ще се задържи във времето.

Доста по-възрастният актьор спечелил бившата гимнастичката с кавалерски жестове и мило отношение. Убедил я, че става за актриса и й дал една от главните роли в "Чалга". "Не очаквах, че ще ми бъде толкова трудно. Първата сцена, която снимах, доста ме притесни. Това разказах и на Вълев - участвала съм в толкова състезания, гледали са ме толкова хора, носила съм сериозна отговорност, но никога не са ми треперели краката и ръцете така, както когато започна сцената", разказва хубавицата за трепетите си на снимачната площадка. След първоначалната сценична треска тя станала доста по-спокойна, а сега е много щастлива, защото отзивите на зрителите и критиците са предимно положителни.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Напрежение в ОбС - Дупница
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: