Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
След "Ергенът" ще пускат "Момата"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:45 / 06.03.2023Коментари (0)700
©
Ново шоу е на път да изгрее в Би Ти Ви съвсем скоро. След "Ергенът" на ход е "Момата". Това ще бъде модификация на сеирджийското риалити, снимано в Турция, в която вместо 20 жени да се борят за един мъж ще е обратното – 20 мъже ще се борят за една жена. Смята се, че първата "мома" ще е психоложката Александра Гърдева, която миналата година напусна "Ергенът" по собствено желание, на крачка от финала.

Александра се появи за малко във втория сезон на "Ергенът", за да се срещне с част от новите участнички, както и с Евгени Генчев. Психоложката задаваше на момичетата въпроси от типа на "Смятате ли, че правите хубав секс?" и "Участвали ли сте в женски бой?". Срещата можеше спокойно да мине и без нея, но се твърди, че целта е била да подготви зрителите за новия формат, който се обмисля в bTV, а именно – "Момата". Това е логичната последователност, която се следва навсякъде по света.

Първо се пуска оригиналният формат с главен герой мъж, а след това – модификацията му, в която обикновено се внедрява някоя от финалистките в "Ергенът", която обаче не е била избрана за победителка. Не е ясно дали в България ще се използва буквалният превод на английското заглавие – The Bachelorette (Момата), тъй като за доста хора думата звучи като шега. Възможно е да се търсят други варианти, но какви ще са те, в bTV тепърва ще мислят. Важното е, че вече се работи по идеите за новия формат.

Александра Гърдева миналата година спечели доста фенове, влизайки в ролята на жертва на по-агресивните момичета в "Ергенът". На техния фон тя бе разпозната от зрителите като по-интелигентна, сдържана и възпитана. Очакваше се тя да бъде изборът на първия Ерген – Виктор Стоянов, но напусна състезанието но собствено желание, когато в имението бяха останали само три момичета – тя, Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, която в крайна сметка победи. Александра каза, че била обидена на Виктор, че не я защитил, когато другите участнички я нападнали. След финала обаче тя бе забелязана няколко пъти в компанията му, докато с победителката Капитонова не бе засечен нито веднъж.

Към момента Гърдева е обявила, че е във връзка, като не съобщава с кого. Това няма да е проблем за бъдещото й участие в "Момата", тъй като никой не знае какво ще стане, докато настъпи моментът за снимките на риалитито. Не е изключено внезапно да се раздели с мъжа до себе си, за да влезе във формата. Това се случва с много от участничките, които влизат във формата за слава и клиенти. За актуалния Ерген – Евгени Генчев, както "Уикенд" писа, също се знае, че е сериозно обвързан. Това обаче не му пречи да е в риалитито.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: