Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Годжи се отдели от светския живот и съвсем се запусна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:00 / 11.12.2022Коментари (0)311
© TikTok
Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко се състари, вместо да стане точно обратното. Музикантът не е първа младост, но не е и престарял – на 53 години е. От изявите му в социалната мрежа се вижда, че е напълнял с поне 10 килограма, а кожата на лицето му е увиснала. 

"От доста години не съм те гледал, но си много одъртял, Годжи!", "Много си се отпуснал!", "Ау, какво е станало с теб, човече? Вземи се в ръце!", пишат почитатели на баскитариста в социалната мрежа "ТикТок", където наскоро си направи профил.

Хора от обкръжението на Годжи твърдят, че напълняването му се дължи на лични проблеми, свързани най-вече с младата му жена Надежда Дончева. Преди няколко месеца тя фалира и затвори двата си магазина за антикварни предмети и биопродукти. Блондинката продаваше картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и алкохол, но цените бяха прекалено високи за Северозапада и галериите й във Враца хлопнаха кепенци. На тяхно място вече има руски гастроном.

Преди 5 години баскитаристът на "Ку-ку бенд" окончателно напусна столицата и заживя в провинцията. Той се изнесе с настоящата си половинка във Враца, където на 16 декември 2017 г. се роди дъщеря им Цвета. Първоначално семейството живееше в апартамент под наем, но после музикантът купи просторна къща и се разположи в нея с благоверната си и детето. Домът им се намира във врачанския квартал Бистрец.

Известно е, че музикантът е родом от северозападния край и най-хубавите си ученически години е изкарал там. Решението да се изнесе във Враца взел заради майка си Цветана, която имала нужда от специални грижи, тъй като е в напреднала възраст. За да е по-близо до родителката си, Милчев наел апартамент в любимия си град и лека-полека окончателно се установил там. Той продължавал да пътува често до София, но само по работа.

Половинка му Надежда също нямала против да живее във Враца и да отгледа дъщеря си там. Тя бързо обикнала новия си дом и дори даде живот на малката Цвета в местна болница, а не в луксозна софийска клиника.

"На Годжи му омръзнаха светската суета и шумният живот в столицата. Иска да си живее кротко. Откакто си взе млада жена, Георги Милчев - Годжи рязко се състари, вместо да стане точно обратното. Музикантът не е първа младост, но не е и престарял – на 53 години е. От изявите му в социалната мрежа се вижда, че е напълнял с поне 10 килограма, а кожата на лицето му е увиснала.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: