Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Бони стана милионерка от бакшиши
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:33 / 05.09.2022Коментари (0)662
©
Над 1 милион лева има в банковата си сметка от бакшиши фолкдивата Бони, научи "Уикенд" от нейни колежки. Сумата е спестена за няколко години усърдна работа. Ромката сама обича да се хвали, че е най-щедро даряваната изпълнителка от лекия жанр. От всяко свое участие тя си тръгва минимум с 10 бона "парса". 

Звездата от десетилетия е най-обсипваната с бакшиши изпълнителка, въпреки че участията й не са най-скъпо платените. Спестовната самотна майка и легенда на чалгата от години къта пачките, които фенове на лекия жанр й дават извън хонорара за сватби, балове и партита.

"Популярна съм от години като една от звездите, към която са били особено щедри на бакшиши. Аз ги получавам, защото хората виждат, че пея с душа, забавлявам се с тях, танцувам, веселя си, те виждат това и ми благодарят по този начин. И 20 лева, и 20 бона са ми давали – всеки според възможностите си", заяви самата Бони.

Тя разказа, че най-големият бакшиш, който е получавала е 300 хиляди марки. Сумата взела на парти в Италия, където била заедно с легендата Шабан Шаулич. На частно събитие тя, сръбската звезда и оркестърът си разделили колосалната за времето си сума. Покойната сръбска легенда също бе прочут с бакшишите си, като само за няколко секунди успява преди години да получи 2000 евро на ръка от фен.

Бони, подобно на колегата си също е обсипвана с банкноти, които обаче не харчи неразумно, а усърдно спестява. Една от най-богатите певици у нас, фолкдивата не пръска стотици хиляди левове за луксозни вещи, а къта събраното, за да може да финансира образованието и кариерата на дъщеря си Михаела и да има винаги нещичко настрана. "Нещичкото", според запознати, вече е набъбнало до близо 1 милион лева спестявания, с които сливналийката имала намерение да развива певческите дарби на дъщеря си. Единствен път Бони се изхвърлила с харчовете и пръснала 100 000 лева за бижута за красивата Мия, но това било заради абитуриентския й бал.

Ромската дива не харчи за безсмислени дрънкулки, не купува скъпи коли на щерка си и не пръска пачки по любовници, затова и спестяванията й, събрани от фенове, се множат. Наскоро дивата бе облепена от глава до пети в банкноти в началото на май, когато пя на абитуриентски бал. На него роднините на четирима абитуриенти, наели Бони за купона, залепват пачки по короната, челото и дори й тикат в ръцете купюрите така, че дивата едвам ги придържа с пръсти. Видео как прибира парите се появи от феновете на сливенската дива в социалните мрежи, а дори добре платени колежки на Бони искрено завидяха на пачките. Въпреки че къта спестяванията си за дъщеря си Михаела, Бони е спокойна, че и без авоарите детето ще се оправи само.

Самата Мия върви по стъпките на гласовитата си майка и вече изкарва солидни пачки от участия съвместно с Бони. Наскоро момичето, което има дует с мама, получи на ръка 200 евро от фен в Лом, след като бе на участие с Бони. Мъж от компанията, която сливенската перла веселяла, се приближил до Бони и тикнал двеста евро в ръката й с поздрав към Михаела.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: