Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предстартова треска за новия сезон на "Гласът на България" - очакванията на журито
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:51 / 16.08.2022Коментари (0)433
©
Новият сезон на музикалното шоу по bTV – “Гласът на България", се завръща в ефир на 4 септември, неделя, точно в 20:00 часа, съобщава медията. Тази есен изключителни нови участници ще се явят на звездната сцена на шоуто, за да премерят сили за голямата награда от 50 000 лв. и титлата “Гласът на България". По пътя към победата ще ги съпроводят бляскавите треньори в деветия сезон - Галена, DARA, Любо Киров и Иван Лечев, които ще бъдат изправени пред много нови, забавни и силно емоционални предизвикателства. Тази есен всеки от четиримата ментори влиза в шоуто още по-ентусиазиран, подготвен и уверен, че точно той ще изведе до финала новия “Глас на България". За радост на всички пред екраните всеки от тях ще изненада с нова стратегия, а коя от тях ще се окаже печеливша и кой ще прояви най-голяма хитрост, съобразителност, ловкост и мъдрост ще стане ясно съвсем скоро.

“Ще направя всичко по силите си, за да победя в новия сезон!", заявява един от най-успешните и обичани БГ гласове - Любо Киров, малко преди старта. Младият поп идол DARA вярва, че “Всички усилия си струват, когато се бориш за победа".

“Чувството за победа ми е добре познато и нямам търпение шоуто да започне", споделя емоциите си и Мастър Иван Лечев, който вече се разписа в световната история на музикалното шоу като един от най-успешните треньори с цели трима победители от негови отбори досега.

В последния сезон, обаче, победата отиде в отбора на Галена, която успешно изведе до финала гласовитата Петя Панева. “Аз държа ключа към успеха и не смятам да го давам на друг! Гответе се за едно истинско, звездно шоу с новия сезон на “Гласът на България", обещава звездната Галена, която е готова на най-неочаквани ходове, за да задържи победата в своя отбор.

Водещ на новия сезон на “Гласът на България" отново ще бъде синеокият музикант Иван Тишев. За ценни съвети и подкрепа на него ще разчитат не само развълнуваните участници, но и новият дигитален водещ на рубриката “Гласът зад кадър" - шармантната Прея. Всяка седмица на glasat.btv.bg тя ще разкрива подробности от бекстейджа на шоуто специално за най-любопитните и верни фенове.

На прага на новия сезон "Гласът на България“ има още един повод да се похвали. Музикалното шоу на bTV е първата телевизионна продукция у нас, която се реализира в съответствие с т.нар. “зелените практики" (Green Filming) с грижа за околната среда и полагане на усилия за намаляването на въглеродния си отпечатък. Предаването официално е сертифицирано от ALBERT - организацията, която подпомага екологичната устойчивост на телевизионната и филмова индустрията повече от 10 години в сътрудничеството с BAFTA - British Academy of Film and Television Arts.

От екипа на предаването “предупреждават" най-отговорно, че в деветия му сезон ще има много повече от обикновено - смях, страхотни емоции, отлично настроение, изненади и най-неочаквани обрати през всичките му етапи и напомнят на зрителите да бъдат готови за едно истинско музикално шоу от световна величина.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: