Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мариана Попова и Веселин Плачков: 200 наши приятели ни дадоха идея
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:20 / 20.06.2022Коментари (0)312
©
Популярното семейство, което се изявява на сцената – актьорът Веселин Плачков и певицата Мариана Попова, се впускат в ново начинание. Те ще участват в собствен спектакъл, в който ще разкрият всичко, случващо се в кухнята на семейство на двама души с такива професии.

Изигралият ролята на Васил Левски призна, че чрез този спектакъл искат да покажат на всички, че не е никак лесно да стигнеш до успеха. От думите му става ясно, че това, едва ли не, ще е техният отговор към хейтърите.

"Целта на представлението не е да размахваме пръст на публиката или да им се оплакваме, че, видите ли, много ни е тежко. Въпросът е да съпреживеят с един творец и човек какво му коства в живота и на душичката да извърши нещо. Защото на всеки му коства нещо – да отиде на работа, да бъде в кондиция. И тъй като светът стана такъв заради това прекрасно нещо интернет, което аз много харесвам, всеки да има право на мнение. Видях, че всъщност държавата ни и светът се е изпълнил с адски много скриптъри – страхотни критици, музикални и т.н. Някой от Челопеч, който цял живот е шлосер, казва, че във височините примерно Марианка е нестабилна или аз изпускам психофизиката си в определена кулминация от пиесата. Това ми идва малко в повече и искаме да съпреживеят хората това. Без да ги осъждаме, без да им казваме дали са прави или не. Просто да видят и някакси от край време да стане това, което аз говоря – публиката да изисква от артиста, и ние да изискваме от публиката. Това е взаимен процес“, каза той в БНТ.

"200 човека наши приятели ни дадоха идеята – защо не си направите нещо за вас. Здрава Каменова ни написа една пиеса, но две години я отлагахме заради ковид. Тази пиеса почна да ни доскучава и в крайна сметка си я пренаписахме и няма нищо общо с първия вариант. Кръстихме я "Виновни“, идея на Мариана, защото цял живот тя е виновна“, добави Плачков.

"Всички сме виновни за нещо. Според мен не е странна комбинацията, а е логична. В днешно време е най-логично един актьор и певица, които живеят заедно, да направят нещо такова. Да покажат какво се случва в кухнята на това семейство – какво мислят, какво усещат“, сподели пък Мариана Попова.

Двамата иронизираха културния министър Атанас Атанасов. На въпрос какво е направил той досега, певицата отговори: "Направи си едно много модерно селфи видео, в което се изложи жестоко. И оттук нататък в него не може да има доверие. Поне аз така си мисля. Това е поредният министър, барабар с другите министри, които няма да направят нищо, и според мен правителството ще падне. Нашият режисьор е Христо Мутафчиев – един човек, който е изключителна сила, компетенция. Такива хора трябва да има“.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: