Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Николаос Цитиридис: Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:09 / 04.04.2022Коментари (0)381
©
Николаос Цитиридис има сериозна връзка от около една година. С приятелката му даже вече живеят под един покрив, издават запознати. За нея се знае, че не е популярна в публичното пространство и работи в рекламна агенция. 

"Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам широко! Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи!", признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. В социалната мрежа също нееднократно е хвалил половинката си. "Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", доволен е Цитиридис.

Той срещнал любимата си покрай общи познати - веднага си допаднали като характери и начин на мислене. Хора от обкръжението на двойката издават, че рекламистката е много чаровна и мила, а Николаос в действителност бил хлътнал до уши по нея. Подобно на мъжа си, младата дама също харесвала домашните любимци, но отглеждала куче, а не котка.

Водещият често говори за своята писана Карма, за която се грижи с голяма любов. "Преди се смеех на хората, които наричат животните си "моето бебе", но сега съм готов да си отрежа ръка, крак, какво ли не, само и само да знам, че е добре", споделял е Николаос за котката си. Заради четириногата си приятелка той се зарекъл,  че никога няма да се хване с момиче, отглеждащо куче, но ето че точно това му се случило.

Цитиридис винаги е предпочитал сериозните отношения. С бившата му приятелка Моника дори стигнали до годеж. Той бил само на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си изгора и предложил брак. Двойката започнала да стяга венчавка, но в този момент комикът осъзнал, че са твърде млади за такава важна стъпка.

"Страхът дойде, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е голяма глупост. Бях й подарил годежен пръстен, но на 20 е лесно да развалиш годеж", разказвал е водещият.

Хубавото в случая е, че с бившата му са се разделили без скандали. Въпреки създалата се ситуация, успели да запазят приятелски чувства един към друг, писа "Уикенд".

Николаос се хвали, че откакто е известен, многократно е получавал неприлични предложения от различни дами в социалната мрежа. Някои му пращали пикантни съобщения, но други стигали по-далеч и му пускали свои разголени снимки. Цитиридис казва, че е поласкан от жестоко внимание към него, но няма как да отговаря на такива провокации, защото сърцето му е заето.

Водещият е много доволен, че му върви не само в личния живот, а и в професията. Говори се, че откакто се подвизава в Би Ти Ви, значително се е замогнал. Преди 2 години той напуснал скромната си гарсониера и се преместил в по-просторно жилище.

За 28-годишният комик с големи амбиции телевизията се оказала истинско предизвикателство, но днес не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкова лесно да водиш предаване, колкото му изглеждало първоначално. Колегите му го хвалят, че е най-големият работохолик  – идвал пръв на работа и си тръгнал последен сред предаването. В началото даже им се струвал малко изперкал, но после се убедили, че е човек, който гони до дупка целите си.

Николаос е категоричен, че майка му винаги е била най-големият му критик. Макар че са много близки, той невинаги се е вслушвал в съветите й. "Приемам само градивна критика!", коментира с усмивка водещият.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: