Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дани и Дени от "Един за друг" също скъсаха!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:54 / 30.08.2021Коментари (0)398
© Фейсбук
Още една раздяла след шоуто "Един за друг"! Яница и Момчил от втория сезон на романтичното шоу "Един за друг“ вече са разведени. Бракът им продължи по-малко от година. Силистренката вече е сменила фамилията си и се представя в социалните мрежи като Касабова. Предаването "Един за друг" е отворило очите на двойката, която в шоуто разбра, че не си подхожда и не са сродни души.

Яница, която е завършила "Предучилищна педагогика" във Великотърновския университет, показа, че изобщо не владее родния си език,  шашна зрителите с бруталния си диалект и грешно изговаряне на думите. Феновете на романтичното предаване веднага се запитаха какво прави възпитан и умерен мъж като Момчил с червенокоската.

Тя е изтрила всички общи снимки с бившия си мъж. Разривът в отношенията на двойката от Силистра настъпи малко след отпадането им от риалитито. Докато са във вилата на любовта, Яница и Момчил си дават сметка, че въобще не са един за друг. Въпреки че са заедно повече от 3 години, двойката постоянно се кара. Яница, която стана известна с любимия си цвят - лѝлаво (според нея така е правилно), е с доста хамалски език и избухлив характер.

Момчил урежда жена си на сладка длъжност в общината в Силистра и така от сервитьорка става консултант "социални услуги" в града им. След развода, огнената мадама вече работи като маникюриста, като така се чувства значително по-добре и на място в новата си професия.

След края на шоуто се разпадна и връзката на младите Дани и Дени. Те станаха известни като Д2, но поеха в различни посоки след като приключи "Един за друг“. Те вече нямат общи снимки и не се следват в инстаграм. В романтичното предаване стана ясно, че Дени е повече мъж от Дани, който се оказа мамино и татино синче. Блондинката доказа, че е доста по-смела и борбена, отколкото мускулестият младеж, който обича да е на сигурно и до родителите си, пише "Уикенд".

Единствено Тина и Станимир затвърдиха любовта си със заветното "да“. Това се случи в морския курорт Елените, където двойката вдигна приказна сватба в хубав хотелски комплекс. Припомняме, че след финала на "Един за друг“, който бе излъчен тази пролет, Тина и Миро не успяха да се преборят победата. Въпреки това триумфиралите на последното предизвикателство Тяна и Иво си благородно разделиха наградата с тях, като така по-младото семейство също си тръгна от вилата на любовта с малко над 44 000 лв.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
Опасна борова процесионка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: