Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Спират "Забраненото шоу на Рачков"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:00 / 30.05.2021Коментари (5)689
©
Димитър Рачков слиза от екран от 6 юни. Неговото предаване е първото в Нова телевизия, което излиза в отпуск за лятото, като има сериозен риск да не се завърне в ефир от есента. То се е оказало прекалено скъпо за рейтинга, който прави.

Първото издание на "Забраненото шоу на Рачков" беше истински триумф. То регистрира рекордни рейтинги заради огромното любопитство на хората към новата продукция. След като месеци наред зрителите се питаха къде е Рачков, цели 2,5 милиона души си пуснаха Нова телевизия в неделната вечер на 7 март, за да видят отново на екран любимия си водещ. Гости на актьора тогава бяха едни от най-големите звезди в страната – Любо Нейков, Мариус Куркински и Краси Радков, а финалният гвоздей в ковчега на конкуренцията заби срещата на Азис с майка му, прибрала се в България от чужбина специално за да изненада сина си в шоуто.

С всяко следващо предаване обаче интересът към новото неделно предаване става все по-малък, а зрителите в неделната вечер бавно, но осезаемо се завръщат към "България търси талант" по Би Ти Ви. За рейтинга, който прави, продукцията се оказва прекалено скъпа, твърдят хора от кухнята. Както "Уикенд" преди време писа, по договор комикът трябва да има поне милион зрители всяка неделя. Въпреки ударното си начало той вече трудно покривал това изискване. Освен това за екипа било твърде трудно всяка седмица да пълни двучасовото предаване с ексклузивно съдържание, което да е по-интересно от акробатите, фокусниците и музикалните състави в "Талантите", пише Уикенд.

Самият Рачков се опитвал да работи зад камерите точно толкова интензивно, колкото и пред тях. Той се бъхтел наравно с хората си, канейки гости за шоуто и опитвайки се да измисля нови вицове, които да разкаже в ефир. Но вече изнемогвал от умора, защото работният му ден продължавал поне по 12 часа. Зрителите забелязват, че напоследък той е видимо отслабнал. Говори се, че това е резултат от преумора. Не му оставало време нито да се храни, нито дори да пие вода. Но въпреки всичките му усилия рейтингът всяка седмица става все по-нисък.

В безсилието си да измисли нещо ново екипът взима назаем смешки от театралната версия на "Забраненото шоу". Тези хитрини обаче също удрят на камък, тъй като водещият вече от доста време разказва въпросните вицове на представления из цялата страна. Хората, които са го гледали, се дразнят, че им се пробутват едно и също в театъра и по телевизията.

Всичко това е причина шоуто на Рачков да бъде спряно още в началото на юни. Идеята е да изкара в ефир седмица по-дълго от "България търси талант" по Би Ти Ви, чийто финал е на 30 май. По този начин Нова телевизия ще покаже надмощие над конкуренцията. След това обаче неделното предаване излиза в дълга лятна ваканция. Дали ще се завърне през новия тв сезон, засега не е известно.

Според слуховете, Рачков прибира по 80 хиляди лева на месец от предаването си по Нова. Работата там обаче била свързана с толкова много напрежение, че предпочитал да се лиши от тлъстата заплата, но да му е по-спокойно. В случай, че шоуто му не бъде върнато в ефир от есента, е възможно водещият да се завърне като лице на "Маскираният певец" и "Като две капки вода" на мястото на Герасим Георгиев-Геро, който го смени миналия септември.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Предаването не е нищо особено - старите смешки на нов глас, доста изтъркано и скучно... довиждане
0
 
 
Първото от любопитсвто може да са го гледали 2,5 мил... и то първите 15 минути както направих аз... Толкова бездарно нещо скоро не се беше пръквало.
+5
 
 
Пишете глупости и си вярвате.Как го гледали 2,5 млн.като толкова хора не гледат телевизия.
-1
 
 
Пълни глупости за два часа 20 бона и я има нема 1-2 дни репетиции. Не оставало време да се храни.... я да иди в един цех на 12 часови смени да не седне, да види що е работа и накрая за 1200 лв
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: