Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-красивата водеща на "По света и у нас" прости изневярата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:22 / 09.10.2020Коментари (0)417
©
Най-красивата водеща на "По света и у нас" Радина Червенова прости изневярата на мъжа си – бившия директор на БНТ Коко Каменаров, и двамата отново съжителстват в мир и хармония. Поредната извънбрачна афера на 8 години по-младия от съпругата си Каменаров продължи близо две години, а според пикантната мълва третият човек е била близначката на Гергана Паси – Михаела Калайджиева.

Радина, която успя да пребори коварно заболяване, знаела за похожденията на Коко. Но болестта я променила напълно. След като се излекувала, новинарката осъзнала, че няма нищо по-важно от здравето, и дълго време не обръщала внимание на забежките на мъжа си. Запознати обаче шушукат, че все пак се е стигнало дотам известно време Радина и Коко да не делят общ покрив, а инициатор на раздялата била бившата тв водеща, която го оставила сам да прецени с коя от двете е по-щастлив.

"Аз съм казвала на моите приятели: каквото и да се случи, все ще е добре за мен, няма друг начин! 25 години да делиш живота си с Коко е предизвикателство, това го знаят всичките ни приятели и близки. Но аз съм от хората, които не харесвам да им е равно, спокойно и наредено. Аз обичам предизвикателства, това по някакъв начин ме мобилизира, прави ме жива, по-интересно ми е“, коментира Червенова в "Търси се“.

По всичко личи, че Каменаров е направил правилния избор и се е върнал при децата и съпругата си. Двамата дадоха да се разбере, че са преодолели и този семеен катаклизъм с появата на бившия голям шеф на "Сан Стефано“ 29 в същото тв предаване.

"Последните две години бяха тежък период за нас. Всеки имаше своите трудности и те по някакъв начин ни раздалечиха. Но връзката, която имаме, е толкова силна, че не може да се скъса. А съм се опитвала. Но не се е получавало и не съжалявам. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек трябва да бъде и малко егоист, да помисли за себе си, как да живее този живот по-добре. Но като че ли нашата връзка е като магия, това е една връзка на 25 години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които трябва да минем. И минаваме през тях с вяра“, добави Червенова, цитирана от "Ретро".

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: