Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Закриват Театралните празници в Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:48 / 01.07.2016Коментари (0)384
©
7-дневното пътешествие из света на пиеси и творби от различни автори, въплътени в театрални постановки, които бяха представени в Разлог, приключи. В рамките на 7 дни, жители и гости на планинския град, се докоснаха до мистерията и обаянието на театъра и актьорите, които показаха майсторство и класа.

Театралните празници в Разлог се провеждат за пета поредна година и са факт благодарение на Община Разлог и Нона поп арт. Афишът е подреден от актрисата Нона Йотова и драматургът в Народния театър "Иван Вазов" Розалия Радичкова. На закриването зам.-кметът на Община Разлог по социалните дейности Венцислав Гърменов благодари за труда, положен от всички, които се включиха в организацията и реализираха събитието в Разлог. Той подари на Нона Йотова и Розалия Радичкова почетни плакети от Община Разлог, гравирани с имената им, за принос в организирането на Театралните празници "Звездите на театъра".

В последната вечер, на сцената излязоха актьори като Веселин Калановски, Милен Миланов, Георги Новаков, Стойко Пеев, Георги Налбантов, Антоанета Добрева-Нети, Георги Къркеланов, Веселин Ранков, Иван Радоев и др.

Постановката на Стефан Цанев "Тайната вечеря на дякона Левски" закри Театралните празници "Звездите на театър" Разлог 2016.

От 24 до 30 юни на сцената на НЧ "15.09.1903-1909" излязоха десетки от най-добрите актьори на България, които изиграха едни от най-култовите за сезона спектакли. Празниците на театъра в Разлог бяха открити от Камен Донев и танцьори от ансамбъл "Филип Кутев", с пиесата "Възгледите на един учител за народното творчество". Публиката се наслади още на постановките "Семеен албум", "Бел Ами", "Госпожица Юлия", "Иванов", "Дакота".

Актрисата Нона Йотова сърдечно благодари на публиката, която със затаен дъх проследяваше всеки един спектакъл и пожела здраве и щастие на всички, а следващата година отново да се срещнат на сцената на читалището в Разлог.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: