Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Силна заявка на ГЕРБ за изборна победа в Зелен дол и Селище
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:00 / 07.10.2015Коментари (0)445
©
Десетки жители на благоевградското село Зелен дол се събраха за среща с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и с кандидата на партията за кмет на селото. По същия динамичен начин и с богата дискусия протече и срещата с жителите на Селище.

Младият и амбициозен кандидат на ГЕРБ за кмет на Зелен дол Благовест Христов представи своята визия за управление и развитие на селото. Той даде заявка да е винаги на разположение на хората, да организира качествено административно обслужване, да продължи работата по благоустройството на селото и с грижа за децата да се стреми към изграждането на стадион и детска градина.

"Декларирам, че ще давам редовен отчет пред хората за свършената работа, вземайки предвид техните съвети и предложения", заяви категорично Благовест Христов. Водачът на листата на ГЕРБ за общински съветници Йордан Андонов поздрави младият кандидат за кмет за смелостта му да остане в селото и да се стреми да подобри живота на жителите му. На срещата в Зелен дол присъстваха и други кандидати за общински съветници - Ивайло Златанов, Евгени Бибов, Спас Попадиин, Кирил Илиев, Илиян Георгиев, Красимир Роячки, Йордан Миленков, Давид Петров, Христо Ангелов, Антоанета Дивилска, Велимир Димитров. Всички те заявиха подкрепа за Благовест Христов и за разрешаването на проблема с липсата на лекар за селото. Силна подкрепа даде и Стефан Марков с 25-годишен стаж като кмет на Зелен дол, който заяви, че Благовест Христов не е само кандидата на ГЕРБ за кмет, а кандидата на цялото село и в него са вперени очите на надеждата за по-доброто бъдеще на селото.

Заредена с много положителни емоции, идеи и конструктивни предложения беше и срещата с жителите на Селище. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на селото Благой Панайотов се бори за четвърти мандат и препълнената зала беше ясен сигнал за подкрепата на хората. "Моят девиз е "Направи това, което може да се види, да се пипне и да се ползва от всички. Така съм работил досега, така ще продължа и занапред, ако ми гласувате отново доверие", заяви Панайотов. Той изброи видимите неща до момента: няма режим на водата, подобрена е инфраструктурата, всички улици са проходими, монтирани са над 130 улични лампи и други.

Жителите на селото поставиха въпроси предимно за здравното обслужване и за работа за младите хора. Кандидатът за общински съветник Кирил Илиев обясни, че Община Благоевград под ръководството на кмета д-р Атанас Камбитов, който е кандидата на ГЕРБ за втори мандат, са увеличени с 80% социалните услуги за гражданите и това предоставя възможност за безплатни помещения за лекарски кабинети в населените места. Йордан Миленков, също кандидат за общински съветник, посъветва младите да се регистрират в Бюрото по труда, където се предлагат курсове за преквалификация. Друг кандидат от листата - Евгени Бибов, директно предложи работа за външна изолация и насърчи младите да бъдат по-активни в търсенето на реализация. Накрая кандидат-съветникът Красимир Роячки изрази удовлетворение от активната работа през изминалите години на Благой Панайотов, който винаги е имал подкрепата и на общинския кмет д-р Камбитов. Всички присъстващи изразиха убеждението си, че г-н Панайотов ще бъде новият стар кмет на Селище с номер №34 в бюлетината.


Още по темата: общо новини по темата: 149
14.03.2016 »
14.03.2016 »
28.11.2015 »
27.11.2015 »
23.11.2015 »
10.11.2015 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: