Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Първото събрание за номиниране на кандидат за кмет на ГЕРБ ще бъде в Петрич
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:34 / 18.07.2023Коментари (0)507
©
Първото събрание за номиниране на кандидат за кмет на ПП ГЕРБ, ще се проведе тази вечер в Петрич . Малко след 18 часа герберите от южния град  ще трябва да чуят отчета за дейността на партията в града, както и да направят предложенията си за нов кандидат, който да се бори за любовта на народа и да застане начело на  общината.

Според мълвата до момента, трима ще са номинирани за участие в предстоящия местен вот - сегашният кмет Димитър Бръчков и двамата бивши депутати Димитър Танев и Георги Динев. Дали ще има и други номинирани за кметския пост, ще се разбере след броени часове, но засега това са тримата, за които актива на партията ще гласува. 

За Георги Динев отдавна се говори, че има мераци за кметския пост и кандидатурата му тази вечер ще бъде издигната, независимо, че  до момента Динев не е показвал завидни резултати в други номинационни събрания.

Изненадваща обаче е появата на бившия депутат Танев, който в последните години  се скри от активния политически  живот. Само преди няколко дни, Танев е платил членския си внос и се появил на сбирка в офиса на ГЕРБ,  сякаш заявявайки завръщането си в политиката, научи Struma.com

Не може да се отрече, че Димитър Танев е сред основоположниците на стабилната герберска структура в южния град, която с годините Бръчков превърна в бастион на партията на Борисов в област Благоевград.

И Танев и Бръчков са със сериозен принос за утвръждаване на партийната структура в Петрич. Танев обаче от години стои далеч от активната политика, а в това време Бръчков работи неуморно, за да запази целостта на ГЕРБ, да опази партията от разпри, ежби и разделение.

И резултатите му са -6 спечелени избора, стегната и респектираща партийна структура. Като лидер на ГЕРБ, Бръчков има особени заслуги в откриването на двама депутати - Г. Динев и К. Стойков, който да представляват Петрич в народното събрание. Доказвайки се като опитен изборен играч, Д. Бръчков и ГЕРБ , осигуриха по няколко депутатски мандата за Георги Динев и за Костадин Стойков - изключително успешен народен представител,  направил сериозно впечатление в парламента  с хъса, с които гони интересите на Петрич.

Силата на петричката структура е в приемствеността. Бившият депутат Димитър Танев се оказа изключително прозорлив и интелигентен  политик. Преди почти 10 години, той откри кандидата за кмет Димитър Бръчков и е факт, че изборът на Танев да приобщи в политиката Димитър Бръчков се оказа повече от правилен.

Бръчков се наложи като успешен политик, който  успява да държи структурата на върха.  Утвърди като умен партиен лидер, затова и очакваме сериозна подкрепа за него на събранието тази вечер. Как герберите в южния град ще номинират и гласуват е важно. С каква подкрепа сред съпартийците си ще излязат от събранието Бръчков- Танев и Динев, ще се разбере.

Но в лидерска партия каквато е ГЕРБ  резултатите от номинационното събрание ще бъдат само ориентирът за Изпълнителната комисия. Решението кой да участва в битката за кмет на Петрич ще вземе нейният лидер Бойко Борисов. Той  винаги има последната дума. Очакваме интересен изход от събранието и още по-интересна предизборна кампания в града. Очаквайте резултатите късно тази вечер.

Още по темата: общо новини по темата: 690
10.05.2024 »
08.05.2024 »
05.04.2024 »
02.04.2024 »
15.03.2024 »
11.03.2024 »
предишна страница [ 1/115 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Парламентарни избори 2024
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: