Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Само на 27 загина голяма звезда на Netflix
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:29 / 31.03.2024Коментари (0)1000
©
Актьорът от Netflix и Amazon Prime Video Чанс Пердомо, известен с ролите си в "The Chilling Adventures of Sabrina" и "Gen V", загина трагично на 27 години след катастрофа с мотоциклет. Семейството му потвърди потресаващата новина в изявление и заяви: "Неговата страст към изкуството и ненаситен апетит за живот се усещаха от всички, които го познаваха", написаха те, цитирани от изданието "OK". "Неговата топлина ще продължи да се носи от тези, които той обичаше най-много. Молим ви да уважите желанието на семейството за уединение, докато скърбят за загубата на любимия си син и брат", се казва още в съобщението на близките. Не се смята, че някой друг е замесен в този трагичен инцидент.

Чанс участваше в ролята на Андре Андерсън в "Gen V" заедно с Джаз Синклер, Лизи Бродуей, Мади Филипс и Лондон Тор. След смъртта му продуцентите на сериала отложиха предстоящия втори сезон и направиха прочувствено изявление. "Не можем да си представим това. За тези от нас, които го познаваха и работеха с него, Чанс беше винаги очарователен и усмихнат, ентусиазирана природна сила, невероятно талантлив актьор и повече от всичко останало - просто много мил и приятен човек. Дори да пишем за него в минало време, няма смисъл. Много съжаляваме за семейството на Чанс и скърбим за загубата на нашия приятел и колега. Прегърнете любимите си хора тази вечер", написаха продуцентите.

Говорител на Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television добави: "Цялото семейство Gen V е съкрушено от внезапната кончина на Чанс Пердомо. Amazon MGM Studios и Sony Pictures Television изразяват искрените си мисли и подкрепа към семейството на Чанс и всички, които го обичаха в този труден момент". Феновете на тълпи се стекоха, за да отдадат почит на актьора. "Почивай в мир, Чанс Пердомо, животът е твърде кратък, тъжно е, че никога няма да можем да го видим да изживее мечтата си да изиграе Майлс Моралес", каза един от феновете.

Актьорът, който е роден в Лос Анджелис, но е израснал в Саутхемптън, Англия, участва и в ролята на Амброуз Спелман в сериала на Netflix "The Chilling Adventures of Sabrina", заедно с Киърнан Шипка, Рос Линч и Мишел Гомес. Преди "Сабрина" Чанс изпълнява главната роля на Джером Роджърс в драмата "Убити от моя дълг" на BBC Three. Талантливият актьор се е появявал и в "Убийства в Мидсъмър", "Шекспир" и "Хатауей": частни детективи" и "Hetty Feather", пише БГНЕС.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Масови протести срещу цените на горивата
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: