Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Наши фермери-роби на Острова: Къпем се с кофи, а ни обещаха басейн и магазин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:37 / 12.02.2018Коментари (12)7017
©
Хората, които работят на полето не се чувстват добре. Условията много са се променили. Ние скоро ще си тръгнем от тук. Нямаме друг вариант - разходите са прекалено много, а условията за живот не са приятни. Това заявиха работници в т.нар. "модерна ферма за роби" във Великобритания пред Нова телевизия.

Фермата се намира в Корнуол, Великобритания. Българи разказват, че едва са успели да избягат от нея. Тя се намира на 100 км от тази, която преди време бе разобличена в разследване на БиБиСи. 

"Плащаме по 10 паунда ток на ден. Това не е нормално. Подът в моята стая е подгизнал. Лишаваме се от топла вода и топлина. По 5 човека сме в стая. Къпем се с кофи и това в 21 век. Нямаме налягане в квартирата. Обещаха ни басейн и магазин, дори заведение. Като си платим транспорта и си купим храна, ни остават 20 паунда", призна един от родните работници на Острова.

"Вчера си взех заплатата, платих си транспорта, купих си храна за 20 паунда, за което съм се лишил много и ми останаха 15 паунда. Транспортът е 6 паунда всяка сутрин", разкри негов колега.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Нещастни скотове! Загубихте човешкото в себе си и дори капка съпричастност няма. Кой ги бил пратил там? Слаби психически били? Абе ей, лайнари нещастни! Отишли са там, щото милата ни родина е кочина благодарение на подобни слабоумни лайна, като тук коментиращите. Това са български момчета, не са заминали щото животът вкъщи е песен. И докато не сте отишли, да поработите там и да видите със собствените си очи, какво е настаняването, може да си завбете мишкарските ви мненийца в дупетата педераски! И специално на един коментиращ гений тук...вярно е, че обещават басейн, интернет клуб и какви ли не други глупости. Даже показват снимки (но от друга ферма). Снимки дето всеки бере и се е усмихнал все едно му правят свирка едновременно. Тъй че, мършички нещастни, ако не можете, да помогнете на момчета, ваши братя и сестри, поне си замълчете, не пречете и не принизявайте хората само, защото не ги познавате лично. Сигурен съм, че половината от вас с мненията тук, ще си прережете веничките след един сезон на полето в англия. Чукундури!
0
 
 
Хората ще се свършат....фасоните им и простотията никога. Нали си отишъл да бачкаш на английския кър,какъв басейн какъв фитнес ?
0
 
 
Ами, всичките лайна идат от супервайзер( натегачи).... и работата става СуперШмайзер! :)
0
 
 
Всеки знае себе си , явно им обещават много неща!
0
 
 
По-добре да си седят там, вместо да пръскат селянията и малоумието си в България.
Aнонимен
на 12.02.2018 г.
0
 
 
тия никой не ги брои за живи там,експлоатират ги щото за нищо не стават и нямат кинти.роби и заложници,като са се набутали и нямат образование,ще търпят
0
 
 
Стига ! На който не му харесва да се прибира ! Къпели се в кофи !?В България всичко е цветя и рози , кой ги прати насила там !?
+1
 
 
Гледах репортажа по Нова тази сутрин и просто не издържах на простотията и го спрях. Това са толкова нагли хора, с толкова претенции без покритие, че човек остава безмълвен!
+1
 
 
Ок излъгали са ги, да се връщат, не са роби просто не получават условията и парите за които са си мислили като са тръгвали. Не са първите!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: