Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо виртуалните спортове набират популярност
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:28 / 25.02.2021Коментари (0)565
©
Бихте ли искали да имате достъп до спорт 24 часа в денонощието? А не ви ли липсват любимите футболни отбори, докато са в почивка? Най-вероятно отговорът е положителен и на двата въпроса, но сега остава и следващият по-важен: как да се радваме на спортния адреналин постоянно? Ако погледнем заглавието, веднага ще разберем къде се крие отговорът. Първо започваме с факта, че виртуалните спортове никога не са влизали в конфликт с реалните дисциплини, това не е тяхната цел. Какво точно ни предлагат виртуалните спортове?

Това са спортни симулации с красива графика и анимация, улавящи есенцията на някои от най-популярните дисциплини. За крайният резултат отговаря специално подготвен алгоритъм, а избраните симулации копират с особена точност някои от най-популярните спортни дисциплини. Веднага ще забележим кралят-футбол, конни надбягвания, гонки с кучета и дори автомобилни спортове. Ще се радваме дори на удоволствието от тенис на маса – един особено бърз спорт с доста пазари за забавление.

След като установихме какво точно са виртуалните спортове, не е тайна за никого, че най-вероятно футболът се радва на най-високо внимание от страна на феновете. Брилянтната идея да разполагаме с няколко минути за среща, дават шанса да изгледаме един цял футболен кръг. Причината да се радваме на такива срещи е и възможността да опознаем алгоритъма, да направим по-добри стратегии и едва тогава да се впуснем в забавлението.

Според анализаторите, една от най-добрите виртуални симулации на футбол, може да бъде открита в платформата на palmsbet он лайн и именно там ще открием лицензирани отбори, отговарящи максимално близо на реалните. Удоволствието от играта е гарантирано, защото студиата са уловили дори поведението на играчите ще ни позволи да ги разпознаем по време на самата среща. За разлика от своите реални колеги, тези дигитални атлети играят до последно за победа. Как се определя крайният резултат? За целта ще ви помолим да си представите зар с повече от 6 стойности. Говорейки за електронна симулация, тя ще има нужда от генератора на случайни числа, същият поема ролята на зар, но с тази разлика, че може да подава случайни числа със стотици в рамките на секунди.

Ако вземем един силен и един слаб отбор, всеки от тях ще започне играта с цифрова стойност. Силният отбор получава интервалът от 1 до 13, докато слабият приема числата от 14 до 20. При стартирането на мача, генераторът подава случайни числа в интервала от 1 до 20. Ако дадено число отговаря на интервала на конкретния отбор, то той получава една точка. Победител е този отбор, който натрупа първи 100 точки. Не си мислете, че всичко е предначертано от самото начало. Случайният генератор на числа се използва не случайно в някои томболи, защото никой не може да хване логиката на числата, които ще започнат да се подават. Не можете да познаете кое число ще се падне при движещ се зар, същото важи и за генератора, който продължава да изненадва дори компютърните специалисти.

Именно на него се дава възможността да предложи случайният фактор в спорта. Не си мислете, че точно този компютърен феномен не се използва и другаде. Всички слот игри в онлайн казиното, както и в реалните обекти работят на същия принцип. Положителната страна на виртуалните спортове е фактът, че винаги ще има една независима футболна лига, в която никой не се изморява. Отрицателната е, че не винаги ще имаме разнообразието от пазари, което сме свикнали да откриваме в реалните дисциплини.  Добрата новина обаче е, че върху тези платформи се работи усилено за още по-високо качество и точно това е най-добрата възможна новина.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Григор Димитров в турнири през 2024 година
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: