Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Защо Силвена Роу упорито крие мъжа си?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:46 / 02.08.2020Коментари (3)528
©
Най-известната готвачка в България – Силвена Роу, изглежда много откровена, а всъщност май е най-потайната от тримата участници в журито на кулинарното шоу. Тя уж не спира да говори, но единствената тема, по която се изказва, е свързана с нейната професия – храната. За личния си живот не казва почти нищо, а мъжа си Малкълм споменава само между другото. Носят се слухове, че двамата може да са разделени и то не от днес и от вчера, а от години. 

Всички, които поне веднъж са се докосвали до публична изява на Силвена Роу, знаят как се храни тя, как спортува, с какво замества захарта в менюто си, запознати са, че почти не близва месо и мляко, че редовно проверява как функционират всички нейни органи и че, макар миналата седмица да стана на 53 години, реалната възраст на нейното тяло е 36 години, в следствие на което яйчниците ѝ "продължават да цъфтят". Но за личния живот на родената в Пловдив кулинарната звезда се знае единствено, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я завел в Лондон, и че има двама големи синове.

Всички подробности около семейството на Силвена Роу са обгърнати в мистерия. А най-голямата енигма е човекът, чиято фамилия тя носи – нейният съпруг. До момента шеф готвачката не е споделяла нищо за него, освен че се казва Малкълм. Тя го споменава само мимоходом и ревниво крие снимките му. Възможно е в публичното пространство да съществуват фотоси на митичния Малкълм Роу, но те са толкова добре укрити, че едва ли има човек, който ги е виждал. Със сигурност негови снимки не се откриват чрез търсачка в интернет, нито на официалните страници и профили на готвачката в социалните мрежи. Това води до един-единствен логичен извод – че Силвена Роу съзнателно крие мъжа, за когото се омъжва още преди падането на желязната завеса.

Топ готвачката ловко заобикаля всяка тема, свързана със загадъчния Малкълм. Но преди време майка ѝ разказва пред журналисти, че двамата със Силвена са се запознали на Пловдивския панаир. Той се занимавал с търговия с вино и пристигнал в България, за да представи своята стока. А 19-годишната по онова време бъдеща готвачка изглежда много го е харесала, защото само няколко дни са били достатъчни, за да реши да замине с него за Лондон. Не е ясно как младата пловдивчанка е успяла да преодолее бариерите на тогавашната социалистическата власт, за да стигне до Англия. Известно е, че по времето на Тодор Живков не на всеки бе позволено да пътува в чужбина, камо ли в капиталистическа страна. Не е изключено баща ѝ да е ударил едно рамо. Той е известен пловдивски журналист от времето на късния соц и най-вероятно правилата за неговото семейство не са били същите като за останалите българи. Така или иначе Силвена намира начин да замине за Лондон и да се омъжи за Малкълм.

Любопитно съвпадение е, че нейната медийна кариера започва в компанията на друг мъж на име Малкълм. Това е експертът по виното Малкълм Глюк. Двамата със Силвена списват заедно рубрика в известния британски вестник "Гардиън". Не е изключено съпругът на родната звезда – търговец на вино, да е помогнал на своята половинка в тези първи стъпки в звездната ѝ кариера.

Каквото и да е станало преди години, е факт, че нахаканата пловдивчанка си е изиграла картите брилянтно. Но дали не е жертвала личния си живот заради професията? Госпожа Роу нашумява в Англия с навика си да нарича хубавата храна "секси". Тя прави и цялостно впечатление на силно сексуална дама, която обича да флиртува. В Лондон това е нейна запазена марка по време на медийни изяви. Пренася го и в България. Когато е в кадър, Силвена не спира да флиртува с всички мъже от обкръжението си. Тя се закача с двамата си колеги в журито на "Мастършеф" – Андре Токев и Петър Михалчев, с журналистите, на които дава интервюта, а гостуването ѝ в "Шоуто на Николаос Цитиридис" преди време сигурно ще бъде запомнено като най-наситения на сексуални предложения разговор в историята на Би Ти Ви. Дори Слави Трифонов не е показвал толкова голям интерес в ефир към представител на противоположния пол, колкото Силвена Роу – към Николаос Цитиридис.

Пред камерите тя му обясни колко пъти седмично трябва да прави секс, за да съхрани творческите си сили. "Ти си една от любимите ми супер храни! Ще те схрускам като солетка!", изцепи се кулинарката, с което накара гръка да си глътне граматиката. "Едва ли щеше да е толкова отворена, ако мъжът ѝ я чакаше вкъщи", убедени са много от последователите на Силвена Роу. Според тях, благодарение на своите разкрепостени изяви пред камера, тя отдавна се е разделила със съпруга си, особено ако си е позволявала да пренесе флиртовете си и извън телевизионното студио. Затова пък има блестяща кариера, много фенове и двама отгледани синове. Скоро може да се радва и на внуци.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЗАЩОТО ОТДАВНА ГО ПИШИ БЕГАЛ КОЙ ЩЕ ТЪРПИ ДВУЛИЧНА ЖЕНА В ДОМЪТ СИ .... ЗДРАСТИ СИЛВŠ🤔рџ?‚рџ‘Ќ
0
 
 
Тя е била на 19 и е срещнала чичко паричко,който най-вероятно е бил около 50 годишен.Сега тя е на 53,а дядката е някъде на около 84-85 години.Затова го крие.
0
 
 
ЗАЩОТО ИМА МНОГО ЗЛОБНИ И ЗАВИСЛИВИ ХОРА.ПРАВИЛНО ПОСТЪПВА ГОСПОЖАТА
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: