Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Заличиха сайт с лични снимки на Бербатов, топмодел и сексбомба
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:16 / 23.04.2010Коментари (0)3704
Сайтът "Клюкарски Благоевград", който разбуни духовете, публикувайки снимки и информация на личния живот на популярни в областния център бизнесмени, момичета и момчета бе заличен в деня, в който вестник "Струма" публикува информация за съществуването му. На заглавието на сайта в интернет пространството се появява текст "Блогът не бе намерен". Няма и профил на обявилата се за автор на скандалния сайт Петя Димитрова, която се представи за жителка на Лондон.

В първите издания на интернет сайта бяха публикувани нелицеприятни снимки от нощния живот на популярни благоевградчани, гарнирани с текст. Кое е притеснило авторката, не е ясно. Сайтът бе направен чрез влизане в мрежата фейсбук, авторката Димитрова, търсейки приятели в мрежата, е ползвала чужди снимки, това по смисъла на закона не е допустимо, тъй като профилите във фейсбук са лични и само човекът, чийто профил съществува там, има право да публикува собствените си снимки, обясниха от прокуратура и полиция.

Според коментарите под публикацията авторката Петя Димитрова се е вдъхновила за сайта си от популярния тийнейджърски сериал "Клюкарката". Сред първите, влезли в сайта "Клюкарски Благоевград", бяха дъщерята на бившия заместник-кмет Кирил Пецев - Биляна, братята Крум и Кирил Терзийски, дъщерята на осъдения за наркотици Боян Петров- Боци - Беа, ексуправителката на нощните клубове "Оргазъм" и "Сън Сити" Лили и соченият като един от най-богатите благоевградски ергени Георги Сандев. Младият мъж бе качен в сайта на снимка пред луксозна яхта, за която според "Клюкарски Благоевград" платил 10 000 лева.

Интерес представляват и непубликувани снимки от сватбата на брата на футболиста от "Манчестер Юнайтед" Димитър Бербатов - Асен. Събитието преди 2 години предизвика оживени коментари най-напред с присъствието на Бербо с голяма охрана, с атрактивното облекло на майката на младоженеца и начина, по който се проведе тържеството. В градинката пред хотел "Ален мак" младоженците, световноизвестният брат и гости, облечени като по журнал, събраха очите на минувачите и за сватбата се говореше дни наред .

В сайта са публикувани три снимки от събитието, на едната футболната звезда Димитър Бербатов позира с брат си, на другата Бербо поздравява младоженците, а третата снимка е на семейството на Ганята, съпругата му коафьорката Диана и малката им дъщеря.

Как авторката Петя се е добрала до явно лични снимки на семейство Бербатови, не е ясно,

според коментарите момичето е било особено активно в търсене на приятелства във фейсбук мрежата. При осигурен достъп е качвала личните снимки в просъществувалия не повече от седмица скандален интернет сайт "Клюкарски Благоевград".

Особено атрактивни снимки е "откраднала" Петя от благоевградчанката Катина Манова.

Момичето е представено на снимка в изключително предизвикателна поза за ужас на мама и тате, а още по-ужасяващ е коментарът под нея.

Благоевградската сексбомба Катина Манова споделила пред приятелки, че е решена да направи един сексмаратон с приятеля си този уикенд, тя била много изморена от работната седмица и щяла да почива със секс.

Студенката в ЮЗУ "Неофит Рилски" Любомира Бенина също е попаднала в сайта. За нея авторът пише: Банскалийката Л. Бенина, която е студентка и същевременно има хотел в Банско, е решила да се отдаде на малка почивка след активния зимен сезон и многото работа в хотела. Сега тя е решила да се отдаде на студентски купони в Благоевград и клубовете му. Текстът е под снимки на Любомира, завила се около каменен стълб.

Атрактивно е предствен и благоевградският модел Кристина Стоянова. С текст "Кристина Стоянова по цици" е гарнирана снимка на някакво момиче, дали това наистина е моделът, знае само скандалната Петя Димитрова.

В първото и последно издание на сайта с особена "нежност" е коментирана дъщерята на инспекторката в ЮЗУ "Неофит Рилски" Дани Шопова - Жанет. За нея "Клюкарски Благоевград" написа "Красавицата Жанет Шопова е една от най-харесваните млади дами в Благоевград. Тя постоянно може да бъде забелязана по кафенетата и клубовете в града. Слухове я свързват с редица местни бизнесмени, но точна информация къде и с кого го прави ние нямаме".

Благоевградчанката Ралица Димитрова обича да се снима полугола, а понякога и гола, така симпатичното момиче е представено в изчезналия вече сайт.

Читатели звъняха в редакцията на "Струма" с молба да бъде спряна въпросната Петя Димитрова, която във фейсбук се е представила със снимка и е посочила, че живее в Лондон. Дали това е вярно, може да се разкрие само ако някои от публикуваните в скандалния сайт ВИП-ове потърси полицията и прокуратурата и внесе жалба.

Източник: struma.com

Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016 »
23.07.2012 »
20.05.2012 »
04.04.2012 »
23.02.2012 »
04.01.2012 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: