Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
За какво да внимаваме, когато ползваме бонус в сайт за залози
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:39 / 21.05.2021Коментари (0)587
©
Все повече почитатели на спортни прогнози и казино игри, започнаха да обръщат внимание на доста специално внимание на всяка една промоция, която букмейкърите предлагат. Впрочем трябва да отбележим, че анализаторите също забелязват тази тенденция. С наличието на такава конкуренция, както и фактът, че вече разполагаме с много профилирани клиенти, логично е точно тази секция да бъде една от най-разглежданите. Говорейки за анализатори, можем да видим и пълният списък с предложения и всички бонуси за Bet365, предлагани в онлайн платформата. Въпросът обаче остава: за какво трябва да внимаваме?

Принципно трябва да разберем, че бонусите са средства, които можем да използваме съвсем спокойно и да правим по-смели прогнози или да видим някои от новите опции, които се предлагат. Идеята в това отношение е, че те не могат да се теглят и някои от новите играчи бързо разбират това, особено след като получат своя начален бонус. Всеки анализатор ще обясни каква е точно причината – букмейкърите и онлайн казината предлагат забавление. Следователно какво точно се случва, когато печелите с помощта на бонусите?

На първо място ще открием, че всяко бонус предложение има условия. Причината е повече от очевидна, букмейкърът ви предлага средства, които да използвате за забавление, но винаги има някои клиенти, които с радост ще направят един минимален залог и след това ще изтеглят всичките средства. Този процес не се случва точно така, както подозирате. Основната идея тук е, че бонусът се дава за разиграване и всеки оператор има изисквания. В повечето случаи това трябва да е цялата сума и след като те се изпълнят, клиентът има правото да изтегли  всички свои печалби, както и бонусът, който е останал.

Другата подробност е, че нито един бонус не е вечен, всеки има срок на годност. Тоест може да разполагате със седмица или месец, обикновено това е времето за разиграване. В случай, че не се справите, операторът взима бонуса и натрупаните печалби  до този момент.

Подозираме, че не всички биха открили това за особено добра оферта, но нека отново заявим, че това са средствата, които се предоставят за забавление. Редно е да обърнем внимание и на безплатните залози. Те са особено приятна опция, в която букмейкърът предоставя определена сума и може да ни избере конкретни дербита или да ни позволи ние самите да се спрем на дадена среща. Ако спечелим, получаваме само печалбата си, но не и залогът към нея, ако изгубим, не дължим абсолютно нищо и продължаваме да се забавляваме. При този вид бонуси, това е всичко необходимо, което трябва да запомним.

Съществуват и така наречените бонуси без депозит, които се предоставят пак по всички правила на бонуса, но не изискват от нас да сме заредили сметката си, тоест да сме направили някакъв депозит. Това е особено приятен комплимент, особено след като открием, че точно това предложение печели вниманието на доста клиенти. Все по-често присъстват и бонуси с редуцирани условия, тоест получаваме по-нисък процент, който да се разиграва.

Най-важното е, че операторите винаги се стремят да ни предложат нови промоции, с които да привличат и клиенти, както и да изградят лоялна потребителска група. Реално не трябва да забравяме, че всеки клиент има правото да се откаже от бонусите, които може да получи. Никой няма да го спре, но статистически погледнато, клиентите, които са отказали тази опция, са изключително малко.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: