Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
В очакване сме на поредната Черна луна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:46 / 28.09.2016Коментари (0)1321
©
В нощта на петък, 30 септември, ще станем свидетели на поредната Черна луна, пише британският "Експрес". От астрономическа гледна точка Черната луна представлява проекция на най-отдалечената от центъра на Земята точка на орбитата на Луната. Поради тази причина небесното тяло изглежда по-тъмно от обикновено. Явлението се повтаря на всеки 32 месеца.

В астрологията Черната Луна се нарича още Лилит и се счита за втората тъмна страна на Луната. Тя влияе различно на всеки човек, но в общия случай предизвиква негативни чувства. Лилит изкарва на повърхността нашите скрити желания и пристрастия, вътрешни проблеми и противоречия с външния свят, правейки ги видими за другите и за себе си.

От незапомнени времена Черна Луна - Лилит предизвиква негативни чувства. Мнението на астролозите за нейното значение често пъти се разминава. Едни от тях приписват на тази фиктивна планета управление върху сексуалните сили на човека, други подчертават, че положението на Черната Луна в хороскопа е свързано с кармичните уроци, а трети взимат като основа съдържащата се в нея грозна сила подтикваща към пороци.

При всеки човек Черната Луна се проявява различно. Тя дава способност, която човек, според нравствените си норми, определя как да използва. Един ще стане мошеник, друг актьор. Един ще канализира заложената му агресия, като стане побойник, друг ще предпочете да бие именно такива побойници и да защитава по-слабите.

Лилит е именно мракът заложен в нас. Повечето хора предпочитат да не мислят за мрачната страна на характера си и я подтискат. Това обикновено води до натрупване на негативна енергия, която избухва в най-неподходящи моменти. Затова любителите на конспирацията твърдят, че това е белег за наближаване на Второто пришествие и завръщането на Исус Христос на Земята.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: