Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Теодора Духовникова: Не, не ме интересува. Имам право и на провал
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:08 / 31.03.2024Коментари (0)1227
©
Голяма промяна се забелязва у Теодора Духовникова. Дали в резултат на нея актрисата изигра изключителни, запомнящи се роли в театъра и в киното, или те някак я отведоха до новото й Аз, но в последните години още по-ярко изпъкна таланта й.

До толкова, че се коментира повече от красотата й, отколкото актьорските й умения, както бе до не толкова отдавна. И макар че продължава да е сочена за едно от най-красивите лица в гилдията, Теодора Духовникова изглежда с лекота е превъзмогнала присъщата за професията суетност. Тя се снима почти без грим и по-изненадващото - с напълно естествената за своите 46 години визия в сериала "Есента на демона" по Нова тв.

"Като гледах втори сезон, много се зарадвах, че не съм си опънала бръчките, защото понякога те наистина ти трябват, особено като си актриса. А пък тя, красотата, първо си я има, и второ, когато я искаш, винаги си излиза напред", споделя Духовникова.

Звездата говори и за промяната си, която почитателите й може би до този момент само усещаха. Теодора преборила много от страховете си, превъзмогнала егото и притесненията си. Успокоила се и в професията, и в живота. Дали й простиха красотата?, попита я в свое интервю Мон Дьо. "Да, защото вече не съм толкова красива", отвърна тя с усмивка. Подчерта, че и сега се приема за красива и много се харесва. "Добре ми е сега, чувствам се чудесно", сподели тя.

И преди обаче Теодора Духовникова не се притесняваше да се снима без грим. В днешния онлайн свят на филтри и подобрения, тя продължава да вдъхновява с кадри, за които позира напълно натурално. Не че има нужда, но не прекроява линиите на фигурата си с приложения, нито изглажда бръчките си. Така че актрисата продължава да впечатлява с естествена красота и поведение. Теодора излъчва женственост и нежност на фона на всеобщата мания да се споделят кадри и истории, така преработени, че да се прикрие и най-малкото несъвършенство. Дори от момичета на половина от възрастта й.

В същото време Теодора като че е обуздала бурната си емоционалност или поне я е оставила само за ролите си. "Драма куин ме напусна", призна Теодора тези дни. В един момент тя просто се успокоила, решавайки че не е длъжна да се обяснява на никого. Започнала да приема неща, което до не толкова отдавна й било изключително трудно.

Съзнателно борела страховете си – на отхвърляне, на болест, на смърт на остаряване, на изоставяне. "Защото имах един момент, в който беше извън тези граници и се стигаше до паник атаки... Страхът пречи, сковава те", споделя актрисата. В моментите, в които е играла лошо, било именно от страх. В последно време вече се усещала като частица от един много по-голям свят. Разделила се с очакванията той да е точно такъв, какъвто тя иска да го види, в противен случай е лош и несправедлив.

Тази инфантилност, както я нарече, отминала през годините. Дори дъщерите й Бояна и Ема отбелязали неотдавна, че се е успокоила и като майка. А като актриса Теодора вече не се интересува толкова от ролите или от жанра, а с кои хора ще работи. Защото вече внимава с кого споделя времето си и в професията, и в личния си живот. Разделила се е и с постоянния трепет, присъщ на актьора, дали нещо ще е провал. "Не, не ме интересува. Имам право и на провал", философства Теодора.

В резултат на тези промени, а може пък за разнообразие, актрисата посрещна 46-тия си рожден на 14 декември по доста неприсъщ за себе си начин. Теодора не се впусна в танци до зори с приятели и шумни наздравици, а се наслади на спокойствие и уют в компанията само на любимия мъж – ресторантьорът Стефан Духовников. Двамата си подариха кратка ваканция на тишина и чист въздух сред живописната природа на Мальовица, с леки преходи, горещи минерални бани и по една малка ракийка вечер, припомня HotArena.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: