Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сравниха Слави с палячо и непораснало хлапе
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:30 / 27.11.2021Коментари (0)329
©
- Луна, не успяхте на изборите, но какъв е вашият идеал за държавен глава на България?

- Златният век на цар Симеон - апогей на българската средновековна държава, и цар Иван-Асен II. Умен, мъдър, храбър. Възкресява България от нищото, в което я е оставил родоотстъпникът Борил. Обединява всички български земи, спира гоненията на богомилите и на инакомислещите. Законът става еднакъв за всички, майка България става образец за пример и подражание, притегателен център за чужди и свои.

- Какво щеше да стане, ако ви бяха избрали?

- Победата за мен щеше да е морална, че връщайки свободата на всички, ще загубя част от своята. Това не е много приятно - по мен да ходят пазванти, да живея като заключена в резиденции и ред други ограничения, които аз ще отменя. Ползата за мен е моралното удовлетворение, че с избирането ми слагаме началото на края на криминалната античовешка система и поставяме началото на бързото изграждане на една нова, свободна, човешка държава. Ползата е за целия многострадален български народ, че щеше да си върне свободата, щастието, любовта и радостта от живота.

- Вие ползвате ли охрана?

- Коя охрана може да те спаси от убийство! Ти се пазиш от куршум, те вземат, че те отровят. Нищо не може да стане против Божията воля. И защо да се пазя от хората? Да не би аз да съм ги окрала? Но възмездието на всеки похитител барабар с поръчителите е гарантирано 101 процента.

- Имали ли сте оферта от пиар специалисти да пеете пред народа на различни места в България, за да получите по-широка подкрепа на президентските избори?

- Вижте, аз съм мажоритарна кандидатка, нотабилка, естествена лидерка! Мен ме познава целият български народ. Пиарки трябват на партийните неизвестници, които собственоръчно нищо не са направили и не могат в този живот - един пирон не са произвели, една книга не са написали, една песен не са изпели, и които ги измъкват от мишите им дупки и ги натрисат на хората. Аз пея пред българския и други народи не за да ме изберат за президентка, а защото това е моя дарба, чрез която, за разлика от безделниците, живея свободно, на свободния пазар, който те така упорито пропагандират, ама са се скрили от него на държавната копаня с целите си роди. Не аз съм неуката и неспособната, както плюят по мен, а те.

Слави Трифонов ли е ваш основен съперник?

- Това ме развеселява! Слави? Палячовищини на непораснали хлапета, жадуващи вниманието на околните.

- Редно ли е похвати от шоубизнеса да се използват в политиката и обратното?

- Ами то от разни похвати, имащи за цел да представят бандитите от партийните листи като човеци и обратното, сме на този хал - първи във всички позорни и смъртоносни класации.

- Какво трябва да направи един мажоритарен кандидат, за да спечели избирателите в района си?

- Каквото и да направи, вече ще е късно. Хората в района го познават цял живот такъв, какъвто е. Та с похвати, без похвати не може да убеди гласоподавателите, че е това, което не е.

- Казахте, че са ви откраднали 300 000 гласа. Ще кажете ли кой е направил това?

- Да! За подгрявка ще ви кажа, че към настоящия момент в държавата ни има близо 367 000 разбойници и бандитки с двойна самоличност. Тоест едно и също лице има по няколко лични карти с различни ЕГН-та в тях, смуче от държавата по няколко пенсии, помощи и прочие. Пуснати на лицево разпознаване - за нула време лъсват тези брутални измами. Затова беше приет закон за укриване личните данни на властползващите - те да знаят всичко за нас, а ние да не знаем нищо за тях.

- България никога не е имала жена президент.

- България вече се е отказала да има президенти мъже, защото видяхме, че те само носят панталони, ама се крият под полите на жените си. Така че следващата крачка - България да има жена президент, е напълно логична и закономерна. Няма да съм "мъжко момиче", защото съм истинска жена - смела, красива, шармантна, умна и обичана от българския народ, пише "Хотарена".

Още по темата: общо новини по темата: 225
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
22.01.2022 »
19.01.2022 »
19.01.2022 »
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: