Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Снимка на Луиза Григорова предизвика много въпроси
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:11 / 19.06.2022Коментари (0)310
©
Актрисата Луиза Григорова – Макариева май е бременна за втори път. Звездата от "Диви и щастливи" сподели кадър с женската част на "Поетите", а "Уикенд" забеляза подозрителното коремче, което изпъква под роклята на бившата моделка. 

Фотосът предизвика въпроси дали красавицата не е в очакване на втора рожба. Луиза и мъжът й Мартин Макариев станаха родители на малкия Бран през септември 2020 г. и нищо чудно двамата да отново да очакват наследник.

В последните два месеца дъщерята на модната шефка Ивет Григорова не е публикувала снимки в цял ръст, като всичките й кадри са или в близък план, или в гръб. Звездата от "Диви и щастливи" е доста слаба и заради това веднага си пролича коремчето й. Тя е споделяла, че съпругът й Мартин мечтае да има момиче и нищо чудно то вече да е напът.

Припомняме, че режисьорът Мартин има син Боби от предишния си брак, а с Луиза имат едно общо дете. Григорова винаги е казвала, че иска да има две деца, самата тя има сестра Кристина и въобще не планира да остане само с един наследник. Актрисата никога не е била пълна или закръглена и е изключено да е качила килограми само на корем. Преди няколко месеца Луиза се похвали, че тренира редовно в залата и даже е оформила коремна преса, която днес очевидно липсва. Коремчето на Григорова е като на жена в 4-5-ти месец и ако е бременна, трябва да стане майка в средата на есента.

"Женската част на "Поетите" за последно това лято в София. Ще се видим пак през септември, а до тогава на Варна и Бургас през юли! Билетите за Варна, както обикновено, изчезнаха преди да разберем, а за Бургас има още малко, така че включвайте се и ще се видим там!" – пише Луиза под снимката с нейните колежки Весела Бабинова и Теодора Духовникова. Думите на бившата моделка показват, че тя не мисли да слиза от сцената до септември. 

32-годишната актриса се омъжи край морето на нетрадиционна лятна сватба с две куми, обута в кубинки през юни 2017 г. По време на първата си бременност Григорова качи малко килограми, които свали веднага след раждането, даже без да спазва диета. Най-вероятно и при втората й бременност ще наддаде само около 10 кг, смятат почитателите на усмихнатата актриса.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: