Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандален слух за пари разтресе "Ергенът"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:26 / 20.03.2023Коментари (0)320
©
Скандален слух за пари срещу промотиране на звезди или техни близки от определена звукозаписна компания в предаването "Ергенът", разтресе столичните клюкари. Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ голямата любов сред 25 изгладнели за слава жени, е пълно с кадри или свързани с тях на звукозаписната компания "Хит мюзик".

Собственост на продуцента и бивш кадър на "Пайнер" Йордан Василковски-Оцко, компанията е успяла да внедри в предаването двама преки свои изпълнители и един косвен, а сред тях е не кой да е, а лично "ергенът" - виртуозният пианист Евгени Генчев, пише "Уикенд". 

Генчев е изпълнител на "Хит мюзик" през 2017 г. когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан - двама от изпълнителите на компанията – "Внимавай какво си пожелаваш". Там участието на Генчев е също толкова майсторско, колкото и изпълненията му на Гершуин по световните сцени, но типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно как майсторски пианист, познат по целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, но е факт - Генчев е сред изпълнителите на "Хит мюзик", попаднали в "Ергенът".

Малцина се сещат за участието на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, но всички знаят, че реално една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 г. и тогава се хвалеше, че няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а оттогава кариерата й леко позападна. Джия е втората от "Хит", която е намърдана в шоуто за спечелване на сърцето на Евгени, но злите езици твърдят, че Оцко не е спрял дотам.

Хубавата каратистка Айлин Бобева е не само майсторка с черен колан, но и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с "Хит мюзик", преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била избрана за парчето на Меди "Мария", защото отношенията им не са били само професионални. Отсега фенове на "Ергенът" се присмиват какво ли ще е, ако Генчев избере именно красавицата за своя любима и се окаже баджанак на рома Меди.

Прекомерната концентрация на изпълнители, участници и свързани с тях лица от компанията "Хит мюзик" в шоуто обаче даде повод за по-злостни коментари, че Оцко е финансирал участието на питомците си, а самата Айлин също имал амбиция да превърне в нова своя звезда след края на риалитито. Други, по-лековерни пък вярват, че покрай работата си и като партньор в пиар-компания, Евгени се е запознал с Оцко и оттам са топлите им отношения и поканата да участва в клипа на Лорена.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: