Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сашо Кадиев бил двуженец?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:04 / 26.09.2022Коментари (0)350
©
Двуженец ли е Сашо Кадиев? Това се питат последователи на актьора, които са го видели да интимничи с бившата си половинка Таня Тончева. Случката се разиграла на морето, където синът на Катето Евро стопанисва две каравани – една за него и настоящата му половинка Ивелина Чоева, а друга за дъщеря му Кати и Таня. Една от вечерите, когато Чоева имала работен ангажимент в София, Сашо купонясвал в компанията на танцьорката Таня и двамата изглеждали така, сякаш никога не са се разделяли. 

"Отношенията им никак не приличаха на приятелски, нито на бивши. Бяха си прекалено близки. Направо не повярвах на очите си и се зачудих дали още е с Ивелина и дали не се е върнал при Тончева. Оказа се, че официално си е с Чоева, но още не мога да асимилирам това, което видях" – коментира пред "Уикенд" очевидец.

Случката се е разиграла в края на август, преди да захладнее и да се приберат от морето. Твърденията на източниците ни са доста изненадващи, но не и невъзможни. Наскоро тв водещият на "Преди обед" заяви в ефир, че е моногамен и не може да има паралелна връзка с няколко жени. "Мисля, че си пролича" – заяви през смях Сашко, визирайки, че се раздели с Таня и започна връзката си с Ивелина.

В актьорските среди е честа практика мъже и жени да спят по приятелски, без чувства и ангажименти. Преди време Кадиев призна, че има две жени. "Аз имам две половинки и едно дете. Караваните на морето вече станаха две" – изцепи се без капка срам водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви. Сашо го каза къде на шега, къде на сериозно, но не беше далеч от истината.

Синът на Катето Евро не крие, че много обича Ивелина и е щастлив с 24-годишната моделка. Красавицата пък обожава шантавия тв водещ и е готова на всичко за него. Влюбената Чоева непрекъснато глези мъжа си с подаръци, вечери и почивки на нейни разноски. Кадиев оценява това, но явно е доста близък и с бившата си половинка, което най-вероятно не се нрави особено на моделката.

"Едва ли на Ивелина ще й стане приятно ако разбере колко са си близки с Таня или ако ги види полуинтимни, каквито бяха на морето в нейно отсъствие" – коментират близки до 39-годишния актьор. Според негови колеги обаче Сашо е останал много близък с Таня след раздялата им, без обаче да е интимен с нея.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: