Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Разкриха първите участници, които влизат в "Капките"!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:23 / 25.01.2019Коментари (0)2592
©
Папи Ханс и Тита влизат в седмия сезон на шоуто "Като две капки вода".

Състезанието за имитатори се завръща напролет в ефира на Нова, а звездата от "ВИП Брадър" 2018 заедно с любимото протеже на Криско са първите сигурни участници, които ще разпишат договори с продуцента Маги Халваджиян.

Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф Криско, който е в много близки отношения с Маги Халваджиян. Последният се оплаква, че било трудно всяка година да търси 8 души за шоуто, които хем да могат да пеят, хем да танцуват, хем да са добри в имитациите. Затова бил отворен за всякакви предложения и на драго сърце приел да извади на сцената младата Тита, която е първият артист, продуциран от габровския рапър. Миналата година продуцентът покани в "Капките" Гери, а сега е ред на нейната бивша колежка. 

Папи Ханс доскоро въобще не влизал в плановете за "Капките", но във "ВИП Брадър" майсторът на кекса показа, че го бива и в имитациите. На няколко пъти той успя да заблуди зрителите, докарвайки глас и интонация досущ като на продуцента на риалитито Радо Тушев, справи се отлично и като имитатор на Тони Стораро. Предстои да видим как ще се справи и като двойник на звездите от музикалната сцена. За да има интрига, не е изключено в шоуто да вкарат и бившето гадже на Папи – Дара, която също като Тита се познава с Криско и Халваджиян от "Х Фактор". 

В "Капките" тази пролет със сигурност ще има и фолк звезда. Според слуховете, се водят преговори с няколко музиканти от лекия жанр, а най-спряган като бъдещ участник е Илиян. Актрисата Ани Михайлова също е сред вероятните участници в състезанието за двойници. След спирането на "Шоуто на Канала" преди близо година тя усилено търсела нов тв проект, в който да се изявява. "Капките" ѝ се струвал най-подходящ. Очаква се в предаването да бъдат привлечени и актьори от новите сериали на телевизията "Дяволското гърло" и "Господин Х и морето" с Алекс Сърчаджиева и Калин Врачански.

Последният вече е печелил формата и едва ли ще участва в него втори път. Възможно е обаче да бъдат поканени по-слабо популярни актьори от двете продукции. Те ще вземат по-нисък хонорар, а в същото време участието им в хитовото шоу ще бъде вид реклама за новите сериали. 

Завръщането на "Като две капки вода" означава завръщане и на неговите несменяеми водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Макар зрителите от години да роптаят срещу тях, продуцентът ги харесва и твърди, че никога не би ги уволнил. Рейтингите също са категорични, че въпреки критиките срещу двойката, тя привлича най-много зрители пред екраните. 

Любопитен въпрос е и кой ще влезе в журито. Както "Уикенд" пише, за там от месеци се спряга името на фолк звездата Преслава, която трябваше да е ментор в "Гласът на България" по Би Ти Ви, но в последния момент е била отрязана. Тя вече е била финалист в "Капките" и нищо чудно да се завърне като оценяващ, както преди време стана с Милица Гладнишка. Не е изключено такова предложение да бъде отправено и към Калин Врачански в случай, че журито се сменя всяка седмица, както бе миналия сезон.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: