Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предстои Червеева луна, някои хора трябва да внимават
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:38 / 22.03.2024Коментари (0)937
©
На 25 март 2024 г. ще настъпи Пълнолуние, което нашите предци са наричали "Червеева луна“. Това интересно име се появява във връзка с началото на периода, когато земните червеи изпълзяват на повърхността на почвата след дълга зима. Това е предвестник на настъпващата дългоочакваната топлина, която неизменно носи положителни промени. 

Мартенското пълнолуние ще се бъде в знака Дева и ще дари протичащия период с мека женска енергия. От друга страна ще се намеси и Лунно затъмнение, което ще усложни протичащия астрологичен феномен, като внесе в него негативни вибрации.  

По това време тъмната енергия ще повлияе на всеки от нас и ще ни обезпокои. В такъв период не се изненадвайте от внезапни срещи с хора, които ви се струват неприятни. На пълнолунието на 25 март всеки човек трябва да се запаси с търпение и да не реагира твърде остро на подобни неща, за да не се изчерпа и без това отслабналият след зимата запас от жизненост. 

Особеност на всяко пълнолуние е очевидният проблем със съня, дължащ се на ефекта на Луната върху човешкото тяло. През тази нощ не трябва да разчитате на дълга и качествена нощна почивка. Добрата новина за вярващите в мистиката е, че Пълнолунието отваря безкрайни възможности да видите някои събития, които преди са били скрити. 

По това време много хора могат да бъдат измамени от емоции и действия, така че преди всичко трябва да се придържаме към логиката и умереността във всичко. Опитайте се да ограничите общуването си с личности, които ви се струват неприятни, и се откажете от дейности, които ви изморяват, дразнят и предизвикват меланхолия. Прекарайте деня във философски размисли или заобиколени от любими хора. 

Какво не трябва да се прави на Пълнолуние 25 март 2024 г 

Избягвайте всички опасни моменти - както физически, така и психологически. По време на това Пълнолуние недейте да се подлагате на никакви операции, да се премествате на ново място, да ходите на дълги пътувания и, разбира се, да влизате в конфликти, тъй като всяко от тези събития ще причини сериозна вреда на вашето психическо здраве. 

Какво можете да правите на пълнолуние 25 март 2024 г 

На този ден късмет ще имат само тези, които през целия ден следват принципа: "Каквото и да се случи днес, не ме засяга“. Хората, които са в състояние да запазят спокойствие в различни ситуации, ще останат доволни.  

По време на Червеева Луна най-трудно ще е на емоционалните и чувствителни натури. Те могат да почувстват физически дискомфорт, така че ако е възможно, най-добре е да си останат у дома, като изоставят всякаква суета. Не е лесно за избухливите хора да преживеят такъв период, тъй като трябва да контролират поведението си, за да не създават проблеми.

Още по темата: общо новини по темата: 5262
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
предишна страница [ 1/877 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: