Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Предсказанията на Баба Ванга за 2021 г.
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:54 / 16.12.2020Коментари (1)536
©
Баба Ванга предсказа поредица от събития и повечето от тях вече се изпълниха: разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил са само някои от нещата, които тя е видяла преди да се случат.

Изследователите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Твърди се, че Баба Ванга е предсказала точно атаките на 11 септември в Ню Йорк, цунамито в Япония от 2004 г. и възхода на исляма. С течение на времето Ванга предсказва значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът ще приключи, според нейните твърдения, предава Нова тв.

Ванга е предсказала точно преди смъртта си, на 85-годишна възраст, че 2021 г. "ще донесе нашествие на екстремисти“ над Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от "нашествениците“. През следващия период европейският континент може да достигне "края на своето съществуване“, твърди също баба Ванга.

 

Американският президент Доналд Тръмп ще се разболее от мистериозна болест, която ще го остави глух, и ще претърпи мозъчна травма, според ясновидката.

 

За 2021 г. тя също прогнозира икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава.

Ясновидката предсказала, че "светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Свидетели сме на опустошителни събития, които ще променят съдбата на човечеството.“

 

За далечното бъдеще тя прогнозира, че "животът в космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път“, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

 

"Съветският съюз ще бъде възстановен през първата четвърт на 21 век.“

"Влаковете ще "летят“, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине.“ Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична.

 

"Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули“, прогнозира Ванга. Тълкувателите предполагат, че "драконът“ е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай, а по отношение на парите – банкнотите от 100 юана и 5000 рубли имат червен цвят.

 

"В началото на 21 век човечеството ще се отърве от рака. Ще дойде ден, когато ракът ще се върже с железни вериги“, прогнозирала Баба Ванга.

 

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е ясно за какво служат предсказанията, като така или иначе това което трябва да се случи си се случва, и да го искаме или не. Обикновено предсказанията са апокалиптични и предизвикват само душевен смут и притеснения. Така че каква е изобщо ползата от тях...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: