Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Преди обед" се завръща с нови лица и тайни мисии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:39 / 27.08.2021Коментари (0)743
©
"Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 6 септември и ще зарадва зрителите с куп нови лица, свежи рубрики и тайни мисии на любимите водещи Деси Стоянова и Сашо Кадиев. Сред акцентите в есенния сезон на предаването е едно от най-обичаните лица в българския ТВ ефир – журналистът Радина Червенова.

В понеделник тя ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения. През истински истории на хора, преживели разочарования или носещи травми, те ще помагат да се преодоляват различни проблеми в семейството, в офиса, в общуването.

Младата актриса Сара Драгулева се впуска в приключението "Долче вита“. С нея зрителите на bTV ще пътешестват, ще следват звездите по техните маршрути, ще спортуват и ще се забавляват, а в компанията и на дизайнера Антония Йорданова ще следят и модните трендове.

Сред новите попълнения в екипа на "Преди обед“ е и популярният влогър и актриса, позната от сериала "Съни бийч“ - Поли Недкова. Тя ще следи социалните мрежи изкъсо, за да запознава всички пред екраните с най-новите, най-коментирани и най-харесвани клипове, ще отправя Тик-Ток предизвикателства и ще разказва за най-интересните лични истории на звездите от света на киното. Заедно с критика Деян Статулов Поли ще представя филмовите премиери и нови сериали, като обещава да защитава "масовото кино".

Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от "Столичани в повече“ и "Комиците и приятели“, ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика "Вълшебствата на Ненчо“.

В една от новите рубрики на "Преди обед“ – "УспешниТЕ“ – доказаният пластичен хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на "Преди обед“. Тя ще се грижи в предаването да гостуват най-добрите готвачи, да се приготвят вкусни и полезни гозби, да има разнообразни храни - лесни и сложни блюда, международна и българска кухня. Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика "Животът е прекрасен" в търсене на екзотични рецепти, подправки и ястия. Кулинарната тема ще продължи да бъде и във фокуса на Рая Пеева, която ще готви заедно със зрителите в техните домове и ще следи за светските новини.

В "Духът на здравето" д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години. 

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

"Пътят на щастието“ с Валерия Скимици ще търси у нас и по света идеалната рецепта за баланс и хармония, а репортерът Цвета Макрегър ще представя знакови места в България, за които не знаем почти нищо.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици. Последователите на "Преди обед“ в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Европейски избори 2024
Енергийна криза
Прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: