Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Познахте ли го! Това момче днес е световна знаменитост
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:33 / 21.04.2023Коментари (0)356
Познахте ли Кевин Костнър? Днес Sofia24.bg ще ви покаже снимки от детството на една от легендите на Холивуд. Той е киноактьор, режисьор и продуцент, носител на "Сезар“, "Еми“, "Златен глобус“ и "Оскар“. Най-значимите му роли са в "Недосегаемите“, "Танцуващият с вълци“ (също и режисьор), "Робин Худ: Принцът на разбойниците“, "Воден свят“, "Месия на бъдещето“ (също и режисьор), "Човек от стомана“, "Писмо в бутилка“, "Бодигард“  и други. 

От 2003 година има звезда на Холивудската алея на славата. Кевин е третото дете в семейството на Бил и Шарън Костнър. През 1978 г. той получава бакалавърска степен по маркетинг и финанси от Калифорнийския държавен университет. Бъдещата звезда не обича много да учи, но пък обожава да играе баскетбол и да свири на пиано и китара. Докато получава бакалавърска степен по маркетинг и финанси от Калифорнийския държавен университет, той ходи и на уроци по актьорско майсторство. Всичко в живота му се променя, когато случайно среща Ричард Бъртън. Той го съветва да се занимава изцяло с актьорско майсторство, ако това е, което иска. Скоро след това Кевин напуска работата си и се премества в Холивуд. Шофира камион, работи на лодка за дълбоководен риболов и прави автобусни екскурзии до домовете на звездите в Лос Анджелис, преди най-накрая сам да се превърне в знаменитост.

Поддържа добри отношения със семейство Буш през годините и няколко пъти е играл голф, както с президента Джордж Буш, така и с президента Роналд Рейгън. Страстен музикант е, като дори е вокал на Modern West. Тази група направи световно турне през 2007 година. Костнър е изкусен ездач и язди сам във всичките си филми, включително в "Танцуващият с вълци“. Той е голям фен на футболния отбор на Арсенал. Веднъж дори резервира частен хеликоптер, за да присъства на мач на английския тим през 2003 година. 

Да имаш голямо семейство може да бъде доста трудно, но в същото време прекрасно. Кевин Костнър доказа на всички, че родителската любов може да бъде еднакво разпределена, независимо от броя на децата, които имате. За света той е актьор, режисьор, музикант и носител на "Оскар“, но у дома той е просто татко.

Любимец на Холивуд и съпруга му Кристин имат три деца – синовете Кайдън и Хейс, както и дъщеря на име Грейс. Костнър също така има още четири по-големи наследници от предишни връзки – дъщерите Ани и Лили, както и синовете Джо и Лиъм.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: