Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Панайот Панайотов: Бях нехаен, невъздържан, скандалджия... Да не говорим за борбата ми с алкохола
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:19 / 21.03.2024Коментари (0)984
©
Панайот Панайотов е рекордьор в историята на шоуто за имитации "Като две капки вода“, защото е най-възрастният участник, качвал се на сцената му. На 28 март естрадният певец ще навърши 73 години, но продължава да бъде в завидно добра форма. Панайот споделя, че няма никакви болежки, а за здравето му се грижи съпругата му Емилия. На нея той дължал и преборването на алкохолната зависимост.

"Алкохолът го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен. Не е задължително да ти се случи нещо драматично, за стигнеш до Господ. При мен стана неусетно. Преди бях нехаен, невъздържан, скандалджия... Да не говорим за борбата ми с алкохола. И всичко това беше преодоляно благодарение на моята връзка с Всевишния, която ми създаде съпругата ми Емилия. Сега бди над мен като орлица. Грижи се за всичко - за дрескода ми, за здравословното ми състояние... За кратък период имах високо кръвно вследствие на нервното напрежение, но Емилия и с това се справи. От всичко разбира. Пожелавам на всеки да има такава съпруга“, хвали жена си Панайотов.

Скоро двамата ще отбележат и своята рубинена сватба, а именно 40 години от сключването на брака им. “До мисълта за развод не сме стигали, но сме имали много препирни, търкания и скандали. В началото на брачния ни живот бях експлозивен, като един истински Овен. Думата ми изпреварваше мисълта и това беше ужасно. Дори сега не знам как ме е издържала Емилия. Проявила е голям героизъм. Колкото и да звучи тривиално -тя е направила много компромиси!“, казва за половинката си певецът. 

В личен план най-голямото щастие за Панайотов е, че открива точната жена нито прекалено късно, нито прекалено рано. Живота си дели на две - преди и след Емилия, възпята от него в песента "Хей, шопкиньо, ти, моя съдба"., Преди да я срещне, вече е на върха на славата и не може да се отърве от женско внимание.

Дамите са луди по него и той се наслаждава на това обожание. И така до паметната дата 19 януари 1983 г., когато среща за първи път Емилия. Тя тъкмо си е купила първата кола от "Мототехника“ и празнува придобивката в "Новотел Европа“. Той пък пее там по това време и се познава с една от нейните приятелки, като в пауза между изпълненията си се присъединява към познатите лица в публиката. Така двамата се запознават. След това Емилия заминава за Гърция, но това не е краят за тях. Веднъж, докато шофира в София, хубавицата чува клаксон зад себе си и вижда как кола кара след нея, после я изпреварва, а шофьорът дава знак да спре на първата отбивка. И срещу нея изниква усмивката на Панайот.

Такава е втората им среща. След нея двамата започват да се виждат почти, всеки ден до момента, в който - отново на пътя - Емилия получава предложение да сподели живота си с този на естрадната звезда. Сватбата е на 8 април 1984 г. на същото място, откъдето започнало всичко — бившият вече "Новотел Европа“. Съпругата на Панайот е вдъхновението му не само за Шопкиня“, но и за песните "Ема“ и "Емилия“. Панайотов е признавал, че тя е голямата му любов и човекът, който го разбира най-много, а той би умрял за нея, макар да се надява да не се налага. Емилия винаги е до него, в добро и лошо. Двамата не съжаляват, че не са успели да стана родители, пише Ретро.

Още по темата: общо новини по темата: 5266
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/878 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Опасна борова процесионка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Грипна епидемия обхвана страната
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: