Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
“Отвлеченият" брат на Д. Бербатов - Асен, разпуска със съпругата си Мими на морето
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:16 / 31.07.2010Коментари (0)1385
© Blagoevgrad24.bg
"Отвлеченият" брат на футболиста от "Манчестър Юнайтед", благоевградчанина Димитър Бербатов - Асен, и съпругата му Мими почиват в луксозната 5-звездна вила "Мария - Ревас" в Слънчев бряг, установи репортерско проучване на "Струма" по настояване на читатели. Тъпата и невярна публикация в английския вестник "Сън", в която се твърдеше, че Асен Бербатов е отвлечен, бе разпространена по всички агенции и медии и вдигна на крак полицията в търсене на "изчезналия" Асен.

Популярното благоевградско семейство от няколко дни разпуска в "Мария - Ревас" и Асен и Мими са настанени в двойна стая с пакет от 7 нощувки на цена 156 лева на вечер, от които една е безплатна. В цената на пакета се включва закуска и туристически такси. Бербатови заминали за Черноморието в средата на миналата седмица.

Вчера следобед потърсихме Мими Бербатова на телефона на рецепцията във вилата, оттам направиха опит да прехвърлят обаждането в стаята на семейството, но се оказа, че те са на плаж. Рецепционистките отказаха да съобщят в каква точно стая са настанени Асен и съпругата му. Бербатови почиват с приятели от Благоевград в Слънчев бряг, който е предпочитан от благоевградчани и всяка година през втората половина на юли и началото на август десетки местни се изнасят за атрактивния курорт. Вила "Мария - Ревас е луксозно място за отдих, тя разполага с всички удобства, намира се близо до плажа, има модерен СПА комплекс, басейн, луксозни стаи и модерен ресторант, но не предлага услугата "Ол инклузив", казаха от туроператорска фирма в курорта. Благоевградчани, които почиват в Слънчев бряг, когато научили за разпространения слух за "отвличането", се обадиха в редакцията, че семейство Бербатови разпуска в съседните на хотела дискотеки и се весели с приятели, както се полага по време на годишен отпуск.

Както вестник "Струма" първи съобщи, през април антимафиоти щурмуваха апартамента на семейство Асен и Мими Бербатови в кооперация на улица "Васил Мечкуевски" в Благоевград. Целта на акцията бе търсене на улики, свързани с източване на кредитни карти. До прокурорския обиск се стигнало, след като по разследване на банкови обири чрез фалшиви кредитни карти антимафиотите се натъкнали на посттерминал с регистрация на фирмата за търговия с дрехи, собственост на младото семейство Бербатови. Всички в областния център знаят, че Мими Бербатова държеше магазин за дрехи в центъра, но бизнесът им се провали и те затвориха. Впоследствие банка даде Асен Бербатов на съд за неизплатени задължения, но дългът от 3854 лв. бе бързо погасен и делото бе прекратено.

Източник: в. "Струма"

Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016 »
23.07.2012 »
20.05.2012 »
04.04.2012 »
23.02.2012 »
04.01.2012 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
Двойно убийство в Пловдив!
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: