Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Откровение: Чувала съм: "Щонова е бездетна!"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:22 / 22.04.2024Коментари (0)755
©
"Прости ми за спартанския живот в детството ти! При всяка грешка те наказвах, не ти позволявах да ходиш на любимия ти балет", тези думи на разкаяние произнесе майката на д-р Неделя Щонова. Пенсионираната учителка направи шокиращото признание на живо пред цяла България в най-емоционалния епизод на танцувалното телевизионно предаване Dancing Stars.

В специалната вечер участниците посветиха изпълнението си на паркета на най-важните хора в живота си и получиха подкрепа от тях в залата. Д-р Неделя Щонова за първи път показа публично жената, която я е отгледала и е била до нея в най-тежките мигове от живота. Майката на чаровната невроложка седна в публиката и получи красивото обяснение в любов от в известната си дъщеря.

"Моята майка е най-прекрасната на света, най-святата, моят смисъл и опора. Копнеех да имам дете, но Бог не ми го даваше. Дълго страдах, 10 години. Чувала съм: "Щонова е бездетна!" Това е дума, която те раздробява на хиляди парчета. Но въпреки това всеки ден се надявах чудото да стане. Майка ми беше до  мен подкрепяше ме караше ме да вярвам и ме вдъхновяваше. И чудото стана!", каза развълнуваната Неделя във вечерта на любовта в Dancing Stars.

Тя посвети изпълнението на майка си и се впусна с партньора си Наско Месечков в красив романтичен танц "контемпорари". Той е съчетание от много стилове и съдържа много елементи и техника от класическия балет, на който д-р Щонова посвещава много време от детските си години до днес. Пенсионираната учителка едва успяваше да прикрие навлажнените си от сълзи очи. След края на изпълнението, достолепната дама от своя страна изненадващо поиска прошка от дъщеря си на живо пред цяла България. Признанието, че малката Неделя е била подложена на спартански режим и наказвана в детството дойде съвсем неочаквано и предизвика смут в публиката и журито.

Самата Неделя запази самообладание и не показа да се сърди за грешките от миналото. "Няма проблем, майче и всичко е наред! Благодарна съм ти! Ти си била до мен, когато ми е било най-тежко", отвърна с усмивка Неделя.

"Майко, благодаря за всичко, което си направила за мен, за брат ми, за татко, за нашето семейство. Ти си най-прекрасната майка и винаги съм искала да бъда като теб", допълни д-р Щонова. Със своя перфекционизъм и желязната си дисциплина, танцуващата 53-годишна лекарка бързо стана любимка на публиката и една от фаворитките на зрителите за финалист в състезанието на паркета, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5190
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
предишна страница [ 1/865 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: