Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Огромна драма тресе "Капките"! Папи Ханс изпадна в депресия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:14 / 17.03.2019Коментари (0)912
©
"Като две капки вода" се радва на значителен зрителски интерес, а изненадите в шоуто са много. Първоначалните очаквания на феновете на предаването се разбиха като кораб в айсберг. Оказа се, че сочените за сигурни фаворите се изложиха, а други, от които изобщо не очаквахме, се справят все по-убедително. 

Тази година продуцентите заложиха на изцяло професионални певци в подбора на участници. Изключение прави писателят Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който от известно време се мъчи да пробие и на музикалната сцена. Уви, в шоуто се излага и е в дъното на класирането, което го озлобило към колегите. 

Още по време на участието си във "ВИП Брадър" той сподели, че има голямо желание да участва в имитаторското шоу. Наши източници издадоха, че напористият младеж е опитвал всякакви начини да се добере до мечтания договор в най-позитивното шоу у нас. На предварителните разговори Папи се изхърлил малко в повече и успял да убеди всички, че е най-подходящият участник за "Капките". 

Още с обявяването на участниците феновете изразиха мнение, че Папи Ханс е с най-сериозни шансове за победа и ще разбие на пух и прах всичките си колеги от музикалната гилдия. Още с първия си образ, този на Миро, се надъхал сериозно, че няма равен. По време на първия лайф обаче го видяхме да се излага по брутален начин, а журито не спира да реже крилата на безграничното му самочувствие.

Това ужасно много депресирало писателя, който до този момент се мислел за велик имитатор. Папи не може да си намери място, че е в дъното на класирането и че след всеки образ нещата стават все по-зле и минават в графа "пародия". А Папи е участникът, който най-много репетира и влага най-много усилия за крайния резултат. 

Музикалният и актьорският му талант обаче отстъстват и това ясно личи при участието му в най-гледаното тв шоу. Започва да губи и от почитателите си, които са крайно разочарование, че толкова време са били заблуждавани, че той е певец.

Изненадата в шоуто е Мария Илиева, която излезе от собствената си кожа и с всеки образ успява да разчувства и преобърне представата за себе си. Тита и Стефан Илчев са другите участници, на които имитациите са им в кръвта и определено заслужават да бъдат на тази сцена. На Дичо му е ужасно трудно да избяга от себе си и при всеки образ си личи неговата неподражаема бленда. Актьорската игра също не му се получава особено добре.

Мария Илиева е сочена за сугурен победител в шоуто. Тя спечели симпатиите на зрителите с блестящото превъплъщение на Софи Маринова и една от нейните емблематични песни от близкото минало.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: