Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ники Илиев и Саня Борисова се събраха?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:43 / 31.03.2024Коментари (0)989
©
Ники Илиев и Саня Борисова май са на крачка да се съберат отново. Бившите съпрузи, които бяха замразили отношенията си след развода, отново работят заедно, а актрисата се е върнала в най-близкия приятелски кръг на хубавия актьор и режисьор. Скоро й предстои премиера на авторски филм, в който той също е ангажиран, и най-вероятно ще се появят под ръка на червения килим.

Четири години са минали от официалния развод на Саня и Ники и цели 6 – откакто двойката спря да дели общо жилище. Въпреки това нито тя се е похвалила публично с нова официална връзка, нито той. Периодично се появяват слухове за афери и на двамата, но никоя тяхна тръпка до момента не се е задълбочавала дотолкова, че да я обявят в публичното пространство.

В същото време не може да се каже, че им липсва внимание от страна на противоположния пол. Тази тишина в личния им живот се счита за сигурен знак, че не всичко между бившите влюбени е угаснало и че все още има шансове любовта им да се разгори отново. А може би това вече е станало?

Саня Борисова и Ники Илиев, които преди цели 16 години се залюбиха на снимачната площадка на някогашния сериал "Забранена любов", май са възстановили връзката си покрай друг проект. Това е филмът "Никога не е просто секс", който е режисьорски дебют на актрисата. В него тя е поканила бившия си мъж, предлагайки му една от ролите в продукцията. 

От актьорския състав в лентата личи, че той не само е изиграл въпросната роля, но и е ударил солидно рамо за осъществяване на целия проект. В него са ангажирани огромна част от звездите, с които самият Ники работи. Човек би казал, че сам ги е подбирал, канил и убеждавал да приемат ролите.

Работата е толкова много, че едва ли някой мъж би я свършил за бивша съпруга. Такова нещо обикновено се прави за човек, на когото държиш и с когото искаш да бъдеш, а не за такъв, с когото предпочиташ да нямаш нищо общо, коментират в бранша.

В центъра на филма са четири приятелки. Ролята на едната от тях се изпълнява от Елена Петрова, която участва в огромна част от спектаклите на бившия свекър на Саня – режисьорът Бойко Илиев, включително в "Осъдени души", където играе и самият Ники. 

Другата звезда в продукцията е младата Елеонора Иванова – откритие на Ники Илиев в сериала "Братя", който той режисира. Ангажирани са и актьори, с които е работил в "Скъпи наследници" – Иво Аръков, Веселин Калановски и Рая Пеева, която взима образа на третата приятелка; четвъртата Саня е запазила да самата себе си. 

В лентата се включва и най-близкият колега и съдружник на Илиев в последните години – Башар Рахал, с когото пишат сценария и продуцират двете части на хитовия филм "Завръщане". Това е единственият авторски проект на Ники, в който Саня не участва. Башар измисля и заглавието на нейната лента – "Никога не е просто секс".

Тази ангажираност на приятелския и професионален кръг на бившия съпруг в проекта на Саня идва на фона на 4 години, в които тя беше очевидно отхвърлена и от него, и от хората, с които работи. Въпреки че актрисата твърдеше, че след развода отношенията им са още по-добри, отколкото докато бяха женени, начинът, по който тя живееше, издаваше друго. 

Докато бяха женени, Саня имаше куп роли в театралните спектакли на свекъра си и във филмите на мъжа си. След развода театралният режисьор веднага я замени, Ники не я покани в нито един от проектите, по които работеше и тя на практика остана без работа, без дом в София, където живее, без приятели и без хора, на които да разчита. 

Спаси я столичният театър "Възраждане", където я взеха. Внезапният възроден интерес към Саня на целия приятелски кръг на бившия й съпруг е знак, че отношенията между двамата все повече се затоплят и най-вероятно вече не са само приятелски, пише HotArena.

Колкото до новия филм, актрисата твърди, че е работила по него в последните две години. Планира се да бъде пуснат по кината от 10 май.

Още по темата: общо новини по темата: 5287
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
09.05.2024 »
предишна страница [ 1/882 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: