Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятна развръзка за пияната водеща София, която побърка зрителите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:43 / 10.01.2021Коментари (0)740
©
"Не изглеждам ли малко странна, пияна и надрусана?" Това пита тв водещата София Джамджиева по музикалния канал "Фен тв" свой зрител навръх Нова година. Красивата актриса, която нашумя с изявите си в музикалното шоу "Пееш или лъжеш", а след това и с брилянтните си превъплъщения в "Като две капки вода", цъфна на екран в новогодишната нощ видимо подпийнала.

С премрежен поглед, рошава и доста развеселена, София оживено ръкомахаше и изпълняваше музикалните желания на зрителите в продължение на 6 часа. Леко неадекватното й състояние я направи звезда в социалните мрежи. Забавни видео клипове и колажи с изцепките на 30-годишната Джамджиева заляха интернет, а рейтингът на "Фен тв" скочи до небесата. Дори зрители, които никога не са гледали музикалния канал, търсеха в интернет новогодишното предаване с нейно участие. В профила на "Фен тв" в социалните мрежи зрители, които не са запомнили името й, питаха в колко часа е предаването с "русата водеща", за да го гледат. 

Първоначално шефът й Виктор Касъмов бил шокиран от изпълненията и отзвука, който предизвикаха новогодишните поздрави. Решил да одруса с глоба София, която отскоро е водеща в телевизията. Заради обявите, че "Фен тв" търси водеща, плъзнаха слухове, че Джамджиева е уволнена. 

"2020 г. гърмиш шампанското в ефира на "Фен тв". 2021 г. телевизията си търси нова водеща", съобщава един от колажите с реална обява от най-популярния сайт за намиране на работа. Тя обаче няма нищо общо с новогодишното поведение на София и е за друга позиция в медията.Когато видял, че рейтингът значително се е вдигнал, а блондинката се е превърнала в истинска сензация, началниците размислили и дори решили да й дадат бонус от половин заплата - 600 лв., но с уговорката издънката й повече да не се повтаря. 

София обаче настоява, че не е била пияна, а просто влязла в роля. Тъй като била професионална актриса, решила да играе ролята на почерпена водеща. Разбира се, малцина приемат за чиста монета думите й. "Шефът ми се обади по телефона и ми каза: "София, бъди малко по-забавна!". Така започнах да се правя на много пияна и да играя, но явно някой от зрителите е решил, че е наистина, а аз съм актриса. Нито съм употребила наркотици, нито алкохол. Няма как да бъда пияна на работа", защитава се Джамджиева и категорично отрича да е уволнена. 

Факт е, че някои от зрителите късат нервите и на водещата, и на останалите зрители, с неадекватните си обаждания. Артистичната София търпеливо изслушва дори най-досадните от тях, които често са солидно почерпени и угажда на всичките им прищевки само, за да останат пред малкия екран. Актрисата не за първи път сюрпризира зрителите. Веднъж вече води предаването облечена като елф, а друг път се появи в ефир по пижама само, за да разчупи монотонното обявяване на поздрави за различни хора. Шампанското, което гръмнала в ефир навръх Нова година и шумно озвучено с писъци и крясъци, всъщност било ябълков сок. "София все пак е водеща назабавно предаване, аудиторията й е такава. Не е водеща на публицистично предаване, че да я съдим толкова строго", бранят я редовни зрители на музикалната телевизия. 

Атрактивната София, чиитo рoдитeли ca актьорите Aлбeнa Чaкърoвa и Eмил Джaмджиeв, ce бoри зa пoпулярнocт още oт рaннитe cи дeтcки гoдини. Рожденото й име е София-Хени, а от трите брака на майка си има по-малка сестра Радоя. Киното и музиката станали нейна страст, когато била едва на 5 години. Тъй като и двамата й родители били актьори бохеми, София била отгледана от баба си, режисьорката от БНТ Цветана Янакиева. 

"Майка ми често отсъстваше. Винаги беше някъде. Баба ме отгледа, а сега се грижи за моя син. Тя изпълняваше ролята  на майка и на възпитател, докато майка ми по-скоро беше моя приятелка и човека, с когото се веселя", признавала е Джамджиева. Дядо й, актьорът Илия Чакъров, я записал да пее в хор "Атлантик" и с него София учacтвала в музикaлни фecтивaли, кaктo у нac, тaкa и в чужбинa. След 7 години в хора гласовитата изпълнителка решила, че ще се занимава с балет и се записала в школата за танци "Веда Джуниър", но прекъснала и балетните си занимания заради следващото си увлечение – киното. Като тийнейджърка получила първата си роля в италианския филм "Бягството на невинните". Там играела еврейско момиче на име Жералдин, което бяга от немците по време на Втората световна война. 

Оказва се, че освен в пеенето София има талант и в актьорството. Кандидатствала в НАТФИЗ, най-вече по настояване на майка си. Приели я в класа на Ивайло Христов. Състудентка е със Снежана Макавеева и Ева Данаилова,  но на втората година зарязала следването. Зaпиcала ce нa курc пo дрaмaтургия във Филмoвa къщa "Бoянa" и дoри зaпoчнала рaбoтa кaтo acиcтeнт във някoи хoливудcки прoдукции. Работила е с имена като Гейбриъл Бърн, Жулиет Бинош и Ейдриън Броуди. 

Преди 6 години Джaмджиeвa сви семейно гнездо с нашумелия с участието си в първия сезон на "Х Фактор" оперен певец Мaртин Aлeкcaндрoв, който е с 24 години по-възрастен от нея. Той е бaщa нa eдинcтвeния й cин – 4-годишният Виктор, но неотдавна се разделили. София показа артистичния си и музикален талант в "Като две капки вода". Известно време работи и в дублажа. Липcaтa нa ceриoзни музикaлни и aктьoрcки aнгaжимeнти я принуждaвa дa зaпoчнe рaбoтa като водеща във "Фен тв", зa дa издържa cинa cи, разказва още "Хотарена".

В прикаченото видео може да си припомните най-култовите кадри от предаването, което обърна всички погледи към пияната водеща София.


Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Почина актьорът Матю Пери
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: