Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквани целувки ще разтърсят имението на "Ергенът"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:37 / 15.03.2023Коментари (0)639
© bTV
Тази вечер (15 март) тихият залив на имението отново ще стане свидетел на бурно вълнение след неочакваната целувка на Айлин с Евгени по време на последната Церемония на розата. Каква ще е ответната мъжка реакция след смелия и дързък ход на шампионката по карате, дали той няма да ѝ изиграе лоша шега и как ще се развият отношенията между Айлин и най-добрата ѝ приятелка Валерия, която също засвидетелства привличането си към Евгени, предстои да стане ясно от 21:00 ч. по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на една специална индивидуална среща, изпълнена с целувки и страст. С изненадата, която "ергенът“ е подготвил за избраницата си – дама, с която до този момент не са имали възможност за романтично уединение, той ще успее да я трогне до сълзи, сбъдвайки една от най-големите мечти в живота ѝ. Защо Евгени ще определи тази среща като "най-емоционалната до този момент“ и дали дамата ще получи роза от него още по време на индивидуалното усамотение, зрителите ще видят в епизода тази вечер. 

Вечерният коктейл ще даде възможност на двете най-отявлени претендентки във формата – Валерия и Елена – да сложат картите на масата и да поговорят очи в очи за напрежението, провокирано от интереса на Евгени и към двете им. Зрителите ще разберат и кое от момичетата ще събере смелост да се докосне до пианото на виртуоза, за да изрази чувствата си към него чрез импровизирана композиция. Дали изпълнението ѝ ще успее да впечатли Евгени и какво ще предприеме той – отговорът в "Ергенът“ само по bTV. 

Епизодът в четвъртък вечер (16 март) ще започне с Церемония на розата, по време на която Евгени ще вземе тежко решение да се раздели с една от дамите, претендентки за неговото сърце. По време на поредната групова среща избраните момичета ще се върнат в ученическите си години, за да постъпят в "Колежа на любовта“. Техен преподавател ще бъде самият Евгени Генчев, а коя ще получи първа шестица в бележника и коя ще заслужи личен "час на класния“, не пропускайте да разберете в четвъртък от 21:00 ч. 

Вечерта е запазена за бляскавия бал на випуска, но неочакваната самопокана на една от дамите, която не е част от класа на виртуоза, ще предизвика истински смут и ще стане повод Евгени да се обърне към нея с думите: "Какво правиш тук?“. Той ще се довери изцяло на вътрешното си усещане и ще провокира себе си и спонтанността си, а защо това ще остави огорчени голяма част от претендентките, предстои да стане ясно само в ефира на bTV.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Почина актьорът Матю Пери
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: