Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквана коалиция, емоционален срив и сълзи в "Ергенът" тази седмица
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:14 / 25.04.2023Коментари (0)356
© bTV
И тази седмица "Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Имението на любовта ще бъде разтърсено от неочакваното завръщане на Айлин, а зрителите ще станат свидетели на зараждаща се "коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на Евгени, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и една от претендентките.

В сряда вечер (26 април) Евгени ще покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него буквално ще захвърлят дрехи и задръжки на горещ плажен коктейл. Смелостта на едно от най-балансираните момичета за пръв път да флиртува открито с музиканта и постоянно да търси близост с него ще се разчете като дързък ход дори и от най-близките ѝ приятелки в имението – дотолкова, че самите те да искат да я "удавят“ в басейна. Евгени ще влезе в ролята на плажен йога инструктор, а това ще разгорещи дамите до краен предел. Междувременно, в имението двете претендентки, чиито имена не присъстват в поканата за груповата среща, ще използват времето, за да обсъдят възможна "унищожителна коалиция“, макар до този момент да са се откроявали като две от най-изявените съпернички за сърцето на "ергена“.

Зрителите предстои да станат свидетели и на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което ще се посрещне с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета. От своя страна, някои от дамите ще се почувстват засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това не би било честно и уважително спрямо тях. Как ще се развие ситуацията и защо напрежението между двата противникови лагера отново ще ескалира в ожесточен словесен сблъсък.

По време на вечерния коктейл Елена ще използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали, извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна и я харесва като жена. Зрителите ще станат свидетели и на неудържимия страстен порив на музиканта към една от дамите, към която този път той ще подходи не с думи, а с действия. В края на вечерта ще се проведе поредната "Церемония на розата", след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с виртуоза и да напусне имението завинаги.

В четвъртък вечер (27 април) Евгени и избраницата му за индивидуална среща ще се отправят на романтично пътешествие отвъд пределите на Бодрум. Двамата ще се озоват на един от най-красивите средиземноморски острови, където ще споделят чувствени и емоционални моменти един с друг. В същото време останалите момичета в имението ще бъдат предизвикани от Наум да изразят привличането си към "ергена“ в поетично любовно съчинение. Предварително всяко от момичетата ще прочете своята писмена изповед на останалите, а единствено авторката на най-прочувствената и красива любовна поезия ще получи шанса да я сподели лично с пианиста по време на вечерния коктейл. Дали победителката е предизвестена, или задачата ще отключи непредсказуеми емоции, които ще успеят да покажат някои от момичетата в нова неподозирана светлина, предстои да разберем…

Освен с приповдигнато настроение от романтичните моменти по време на индивидуалната среща, избраницата на Евгени ще се завърне в имението и с красив подарък, който веднага ще попадне в полезрението на останалите претендентки. По време на вечерния коктейл виртуозът ще направи специален жест към авторката на най-прочувственото любовно съчинение, а Наум ще изненада всички с новината, че вечерта ще протече по по-различен начин. По време на "Церемонията на розата" световноизвестният пианист ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент, което ще предизвика сълзи и емоционален срив у отпадналата участничка.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: