Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Наръчник за покупка на смарт гривна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:00 / 28.01.2018Коментари (0)4603
©
Смарт гривните се превърнаха в един от най-популярните начини за поддържане на редовната физическа активност. Умните устройства се усъвършенстват все повече и предлагат функции като следене на качеството на съня, следене на сърдечния ритъм и разпознаване на различни видове упражнения. Ако и вие сте на вълна "Нова година-ново аз", значи определено трябва да се сдобиете със смарт гривна още сега.

Тук сме събрали най-важната информация за смарт гривните, на която трябва да обърнете внимание преди да направите своята покупка.

От къде да започнем

Смарт гривните, или още известни като фитнес гривни, могат да следят ежедневната физическа активност - брой изминати стъпки, количество сън, сърдечен ритъм и ниво на обща активност. За да изберете правилната фитнес гривна, първо решете за какво точно смятате да я използвате - дали просто ще следите колко стъпки изминавате дневно или желаете информация относно цялостната си тренировка.
Необходимо е приложение, за да ги ползвате
Не забравяйте, че е необходимо да инсталирате специално приложение на телефона си, за да следите показателите от смарт гривната. Някои от гривните изискват постоянна връзка със смартфона, други работят самостоятелно, и когато се свържат към телефона изпращат събраните до този момент данни.

Каква активност могат да проследяват

Повече смарт гривни проследяват най-разпространените спортове като бягане, колоездене и други и са снабдени с функцията - изчисляване на калории по време на тренировката. С напредването на технологията броят на спортовете се увеличава и фитнес гривните започват да разпознават спортове като ходене, бокс, плуване, вдигане на тежести и други.

Чек лист

Обърнете внимание на следните важни характеристики, преди да закупите своята смарт гривна.
 С дисплей или без дисплей
Някои от смарт гривните разполагат с дисплей с вграден часовник, таймер и т.н, други не притежават екран и работят единствено при връзка със смартфон, с цел проследяване на фитнес тренировката.
 Живот на батерията
За разлика от смарт часовниците, умните гривни разполагат с доста по-дълъг живот на батерията. Той може да варира от няколко дни до 6 месеца.
 Водоустойчивост

На пазара са налични все повече смарт гривни, които са водоустойчиви. Сред тях има такива, които са създадени специално за активни плувци и дори могат да измерват направените обиколки и да разпознават различните стилове на плуване.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: