Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много неща ще се променят в полза на някои от зодиите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:08 / 23.03.2024Коментари (0)941
©
Вече сте в лична година 7-ца, която ви носи самота, доброволна или принудителна изолация, особено ако сте родени малко преди изгрева на Слънцето. Време е да се огледате, да намерите нов път и нова посока, към която да вървите с проверени или с нови хора в живота ви. Пътувайте, сортирайте впечатления и предложения, за да може през 2025 да направите важен избор, да започнете нова работа, да се ожените или да стартирате нови инициативи. В момента покълват семената на личната ви амбиция.

Родените днес ще имат пълнота в живота си, ще се радват на обич и подкрепа и ще успеят да реализират личната си амбиция, особено ако се родят до обед. За родените следобед успехът ще дойде след 40-годишната им възраст. Тези деца ще сформират своя група, екип или партия, а за момчетата се очертава и военна кариера. Родените около 1-10 септември са подходящите им партньори в личния живот. Притежават диагностичен талант. Трябва да се научат да контролират емоциите си.

Овен 21 март – 20 април

Днес отношенията на околните ще повлияят негативно на вашите връзки и чувства. Усеща се някакво напрежение, разговорите не протичат така както ги планирате поради скрити мотиви и неизяснени отношения във връзките. Постъпете директно, попитайте какъв е проблемът. Идете на козметик и фризьор, променете прическа и визия. Полезните продукти и мисли чудесно се усвояват. 23-ти е денят на колелото, всичко се преобръща. Планирайте за 24-ти съвместни делови и лични начинания. Пълнолунието на 25-и ще обърка плановете ви и ще ви вкара в разходи. На 26-и ще трябва да положите доста усилия, за да стопите леда в отношенията. 27-и идва с покани, срещи и придобивки, но на 28-и срещате ледени сърца. На 29-и не се обвързвайте по никакъв начин с никого.

Телец 21 април – 20 май

Днес и утре Луната от Дева ще отвори нови пътища и подходящи контакти за земните знаци. Пътувайте, посетете приятни места и хора, участвайте в състезания, доставете си радост за сетивата. Много неща ще се променят във ваша полза и интерес. Ще усвоите нови умения, може и да обучите и научите някого на вашите. Енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират. На 23-ти е Тодоровден, всички на кушията. И на 24-ти късметът е с вас. Пълнолунието на 25-и ще напълни потребителските кошници. Благовещение. 26-и носи умиротворение, не влизайте в конфликти, крясъците разболяват. На 27-и важното уредете до обед. След това навлизате в период на конкурентни битки и конфронтации. 28-и дава на всеки каквото си е заслужил. На 29-и лесно се попада в капани.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените във втората декада са пред болезнен избор в любовта. Ще правите компромиси, за да постигнете целите си. Търсете допълнителни информации за начинанията, които стартирате. Никъде не отивайте без подготовка. Постарайте се да изглеждате на ниво, идете на козметик и фризьор. Всяка промяна във визията ви ще се отразява положително на отношенията с околните. 23-24-ти са тежки и напрегнати дни. Луната от Дева е в конфликт с вашето рождено Слънце и в опозиция на планетите в Риби. Ще срещате опозиция на всички нива. На 25-и всеки иска и притиска другите, не очаквайте разбиране, но на 26-27-и всичко може да се подреди според желанията и амбициите ви. 28-и определя правото на достъп и териториите на влияние. На 29-и всеки е приготвил своя капан.

Рак 22 юни – 21 юли

Днес попадате в обектива, ще се говори за вас, ще ви обсъждат приятели и врагове, ще ви хвалят и критикуват. Постарайте се да изглеждате на ниво, сложете нов тоалет, променете подхода и излъчването си в желаната посока. Важното е веднага да хванете погледите. Нека другите ви видят в нова светлина, така и отношението към вас ще се промени, ще спечелите и оберете овациите. На 23-ти съдбата завърта колелото и ви вади от кризисни състояния. На 24-ти влизате в нова среда, а някой ще намери и нов дом. 25-26-и са рискови и проблемни, особено ако отивате в крайности. На 27-и важното уредете следобед, когато пътят пред вас се разчиства. На 28-и се получава по заслуги, идват награди за работата и положените усилия. На 29-и се залагат капани, може да хванете голямата риба, пише "Телеграф".

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на преобразяването, ще спечелите играта, ако още с появяването си на важно място оберете овациите и концентрирате погледите на другите върху себе си. Използвайте всякакви методи и действия в тази посока. Постарайте се повече, по външността ще ви посрещнат, по ума ще ви изпратят. Ако не направите впечатление в началото, после няма да ви обърнат внимание. На 23-ти се представете в цялото си лъвско великолепие, с шапка и изискан тоалет. На 24-ти ще доминирате в желаната среда. На 25-и влизате в тежка битка на интереси и амбиции. На 26-и ще спечелите позиции с вродената си тактичност и дипломатичност, водете преговори и ще постигнете максималното. Подпишете нови договори. На 27-и контролирайте желанията. 28-29-и са рискови.

Дева 23 август – 2 септември

Тодоровден. Честито на празнуващите. Облечете новия тоалет. Добре е за пътуване и гостуване, за участия в конкурси и състезания. Всяка среща е от значение, всяко предложение има бъдеще и носи късмет и за двете страни. Днес Луната от вашия знак е в опозиция на Венера и Сатурн от Риби, проблемите ще дойдат, ако вървите към изневери и неравностойни любовни връзки. 23-24-ти са успешни дни, които пълнят ръцете и сърцето. Всичко може да се подреди както го планирате. Пълнолунието на 25-и ни води към прекалявания в искания и претенции. На 26-и постигате баланс в отношенията, преговорите ще са успешни. На 27-и ще има за какво да почерпите. Може да подпишете изгодни договори. 28-и определя лимитите. На 29-и не се обвързвайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден на пръстена и колелото. С всеки може да се стиковате и разберете. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в организма ни. Какъвто и проблем да възникне, ще се разреши. Ще получите важна информация, която ще посочи причината и зародиша на проблема и ще отстрани негативите. Денят е магичен, дава ни свежи сили и възможност да се справим с всяко неудобство. 23-ти е денят на полезните мисли и продукти, всичко важно лесно се усвоява. На 24-ти участвайте в съвместни инициативи, влезте в нова група по интереси, включете се в нов творчески екип. На 25-и е пълнолунието във Везни, което пълни кошницата на амбициите ви, но носи и сблъсъци на интереси. 26-и е миротворен, а на 27-и във всичко трябва да има мярка. 28-и идва с придобивка, 29-и е рисков.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес може да превърнете чуждата амбиция и агресия в своя сила. Лесно се акумулират енергии. Постарайте се да привлечете погледите, а оттам и хората, които са обект на личния ви интерес. Ден на колелото. Което е било отдолу, притиснато и притеснено, ще тръгне нагоре, ще разпери крила и ще получи шанс за изява, а което е доминирало, ще трябва да се посвие или да напусне позицията си. На 23-ти се постарайте да изглеждате магично и да действате магнетично на околните. 24-ти е ден на важни срещи, които променят бъдеще и съдби. На 25-и амбициите достигат върхови нива, очертава се сблъсък на интереси и мнения. На 26-и хватката отслабва, всеки е склонен на компромис. На 27-и Луната навлиза в Скорпион, силата ви нараства и на 28-и постигате максималното. 29-и е агресивен.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес родените около 1 декември попадат между чука и наковалнята. Всичко при вас ще става с удар, натиск и поставяне на ултиматуми. Трудно ще се измъкнете от наложените ви отговорности, дори и да са чужд ангажимент. Съдбата завърта колелото на отношенията, а това налага да промените подхода и визията, да заемете твърда позиция и да не се отказвате от намеренията си. 23-24-ти са дни на противопоставяне, нищо не става както го искате, мислите и очаквате. Планирайте за 25-и срещи на екипа, участвайте в колективни инициативи. На 26-и търсим баланса и хармонията в отношенията. 27-и е ден на разкрепостяване и свободен избор, самоконтролът е важен. На 28-и отношенията се вледеняват. На 29-и попадате в капаните на страстта и болезнената амбиция.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес енергия, кръв и полезни вещества прекрасно циркулират в организма ни. Тествайте нови лечебни и козметични средства, наблегнете на полезните храни и влезте в полезни за работата и амбициите ви отношения. Ще се справите с всеки проблем и ще извлечете ползи от всяка среща. Почукайте на вратата, която в миналото е била затворена за вас, този път ще ви отворят и приемат. На 23-24-ти постигате максималното, определяте приоритетите и здраво държите каишката на отношенията с околните. На 25-26-и преживявате лични и професионални кризи и губите позиции. Здравето е нестабилно. На 27-и чакайте покани, стартирайте нови начинания и подновете връзки. Не отлагайте и предложенията за брак. 28-и е ден на призив, избирате нов екип. 29-и е агресивен.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Очаквайте нова информация, осветяваща проблема, който ви мъчи и даваща възможност да го разрешите. Символи на деня са пръстенът и колелото, тенденцията е ситуацията да се промени и това, което е било неглижирано и потискано, да излезе на преден план, а доминиращото в момента да излезе от играта. Бъдете готови да реагирате на всяка промяна, излезте с нова прическа и визия. 23-ти променя отношения и връзки, важно е първото впечатление. Постарайте се да привлечете погледи и внимание. 24-ти ви води към подходящата за вас среда. Пълнолунието на 25-и ще ви донесе ползи и придобивки, стига да не се месите в чуждия избор. 26-и е успешен, подпишете нови договори. На 27-и важното уредете до обед. 28-и разпределя роли и отговорности. 29-и е рисков, ограничете контактите.

Риби 19 февруари – 20 март

Луната е в опозиция на Марс от вашия знак. Аспектът провокира опасни изблици на гняв и сърдене, които може да прераснат в агресия. Днес колелото на съдбата се завърта, слагате край на нетърпими отношения и връзки и поставяте условия. Ще изненадате околните с направените промени. Променете и визията си. Днес е важно да вземеш властта и да изпревариш нечии действия. На 23-24-ти Луната от Дева е в опозиция на планетите в Риби. Където и да отидете, ще срещате опозиция и противопоставяне, нищо не става както сте го планирали и подготвили. На 25-и ограничете контактите с потенциално вредни и опасни за вас хора. 26-и идва с примирие, но подозрителността остава. На 27-28-и печелите конкурси и подписвате нови договори. 29-и ни вкарва в игра без правила.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Избор на нов български патриарх
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: