Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мелания Тръмп се изнесла на хотел, след като научила за афера на Доналд Тръмп
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:58 / 21.03.2023Коментари (0)528
©
Разгневената Мелания Тръмп се изнесла на хотел, след като научила за аферата на съпруга си с порнозвездата Сторми Даниелс. Бившата първа дама прекарала няколко дни на хотел в окръг Колумбия в разгара на скандала, който избухна през януари 2018 година, пише DailyMail, като се позовава на свои източници.

Мелания напуска Белия дом точно на 18 януари, когато Доналд Тръмп произнася реч на Световния икономически форум в Давос, Швейцария – събитие, на което по план тя е трябвало да присъства.

Според служители на Белия дом Мелания е приела тежко изневярата на съпруга си с порнозвездата, тъй като се е почувствала унижена. Отношенията й с Доналд Тръмп през този период били изключително обтегнати.

Мелания напусна Вашингтон за Уест Палм Бийч, Флорида, точно когато президентът проведе съд на Световния икономически форум в Давос, Швейцария на 18 януари 2018 г., събитие, на което първата дама първоначално трябваше да присъства.

За да предотврати назряващия развод, Доналд Тръмп се видял принуден да плати на актрисата от филми за възрастни прословутата сума от 130 000 долара. Според редица медийни спекулации Тръмп е прекарал със Сторми Даниелс една единствена нощ, но тя му е излязла доста солено, тъй като се наложило да плати за мълчанието й.

"Тръмп беше извън себе си! Страхуваше се, че Мелания ще научи подробностите за неговата изневяра с порнозвездата“, заявиха неназованите източници.

Наскоро бившият президент обяви, че ще бъде арестуван по обвинения, свързани с аферата със Сторми Даниелс. Тръмп отрича да е имал връзка с порнозведата и определя случая като политически мотивиран. Той описа случката като "досадно плащане“, което богатите хора понякога правят, за да ликвидират проблемите.

Според интервю на списание The Wall Street Journal със Сторми Даниел от 2011 г., тя е прекарала една нощ с Доналд Тръмп в хотел на езерото Тахо в Невада след благотворителен голф турнир на знаменитости.

По време на аферата на Тръмп със Сторми Даниел Мелания се грижи за техния общ син Барън, който по това време е четиримесечно бебе.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: