Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Маджо омъжи тайно осиновената дъщеря
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:38 / 07.03.2021Коментари (0)369
©
Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев – Маджо омъжи осиновената си дъщеря Мелина на тайно сватбено тържество, проведено през уикенда в тузарски столичен хотел. 27-годишната милионерска наследница се венча за приятелят си Велко, с когото е интимна от 2 години насам.

Сватбената церемония е била семпла и на тържеството са присъствали ограничен кръг хора заради затегнатите мерки покрай коронавирусната епидемия. Мелина е получила от прясния си съпруг Велко венчална халка с инкрустиран диамант, а нейни приятелки издават, че сватбената й рокля е от дизайнерската колекция на "Ив Сен Лоран“.

Мелина е дъщеря на втората съпруга на Младен Михалев – Милкана, с която основателят на СИК живее от края на 90-те на миналия век. Преди това Милкана бе омъжена за внука на Добри Джуров. През 2016 г. Маджо осинови официално доведената си дъщеря и й даде фамилното си име. Михалев има и друга щерка – Йоанна, от първата си съпруга Елена, която е омъжена за бизнесмена Иво Диков, племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков.

Мелина Михалева почти не е живяла в България. Младата дама прекара детството си в Женева, след като през 2003 г. доведеният й баща Младен Михалев и майка й Милкана се изнесоха да живеят в Швейцария заради пламналата война между съдружниците в групировката СИК. Впоследствие Мелина замина за Англия, за да учи в престижния университет "Лондон скулс ъф икономикс“ и след като се дипломира през 2018 г., се прибра в България, за да започне работа в бизнес империята на доведения си баща.

Към днешна дата Мелина, по подобие на доведената си сестра Йоанна, е ангажирана в туристическия бизнес и ръководи част от хотелите на Младен Михалев. Тя е собственик и управител на дружествата "Ботаника ММ“ и "Контакт Лърнинг Център“.

Младото семейство ще обитава просторна къща в софийския квартал "Симеоново“. Имотът е с двор от близо 4 декара и освен 3-етажна постройка с разгърната площ от 1337 кв. м. разполага с огромен закрит басейн, сауна, и фитнес салон. Къщата е строена преди повече от 10 години по поръчка на Младен Михалев, но доскоро имота не е бил обитаван, пише Хотарена.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: