Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кога е подходящо да носим тениска
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:49 / 26.04.2021Коментари (0)494
©
Всеки вид дреха заема своето почетно място в нашето ежедневие. Роклите са за специалните поводи и романтичните моменти с половинката, а дамските тениски и дънки са облеклата, които носим постоянно и за всякакви поводи. Защото те са просто перфектни и актуален начин да се чувстваме свежо, модерно и свободно. Casual стилът навлиза все по-осезаемо в живота ни, включително и в бизнес средите, където строгият и изразено сдържан етикет отдавна е отстъпил на спортно-елегантната визия и всички онези видове дрехи, които определяме като просто удобни. 

Кога е подходящо да носим дамска тениска

Тя е задължителен компонент от гардероба на всяка дама, като може да се открие във всякакви разновидности. Едно обаче е ясно - този вид дреха никога няма да отмине от мода и винаги ще е все така предпочитана и купувана от представителите и на двата пола. Може да се съчетава с абсолютно всичко, а това я прави топ избор дори и за деловия аутфит, който не искаме да бъде твърде претенциозен. Предпочитаме я и за забавните вечери в нощния клуб, където фокусът е насочен към пълноценно прекараното време с приятели и грандиозния край. 

Подходящи за ежедневието, подходящи и за специални случаи, съвременните дамски тениски са просто задължителни, за да изглеждаме добре във всяка една ситуация и особено през лятото, когато е времето да демонстрираме модния си вкус. В онлайн магазин Мания ще откриете богата селекция от втора употреба облекла за жени, които са маркови, качествени и налични в различни размери. Някои модели са изчистени, а други с надписи, но при всички случаи са елегантни и много хубави от гледна точка на материите, цветовете и цените. 

С какво се комбинира

Комбинирането на дамската тениска е лесно и със сигурност не би Ви затруднило. За да постигнем модерна и елегантно-небрежна визия, са ни нужни просто чифт дънки и удобни обувки, които да допълнят актуалния дизайн на блузата. Най-общо казано този вид дреха се комбинира перфектно с:

Дамски панталон

Дънки

Поли

Клинове

Спортни долнища

Комплекти

Гащеризони и др.

В магазин Мания ще откриете широка гама дамски тениски с различен дизайн -  с щампи, с камъни, с яка, бели, черни, сини, червени, на марки като Адидас, Версаче и др.

Какви модели има в магазин Мания

В магазин Мания ще откриете разнообразие от дамски тениски с къс ръкав за жени - вело, спортни, с щампа, с надпис и др. Предлагат се в различни дължини, материи и размери, а някои от моделите са доста намалени. Подобни горещи оферти не са за изпускане, затова се възползвайте и разнообразете колекцията си от летни дрехи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: