Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Калин Врачански е силно обиден на колегите си от сериала "Братя"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:02 / 23.03.2021Коментари (0)932
©
Калин Врачански е смъртно обиден на колегите си в сериала "Братя" на Нова телевизия, пише "Уикенд". 

Звездата на продукцията, който бе най-разпознаваемото лице в нея в началото на първия сезон, не можел да прости, че зрителите не го харесват толкова, колкото очаквал. От огорчение той спрял да разговаря с екипа и не се появил дори на партито след финала на снимките на сезон 2 преди десетина дни, твърдят запознати.

Още в първите епизоди на "Братя" 2 героят на Калин – Борис Донков, изчезна. Това решение на сценаристите изхвърли актьора от снимачния процес за много дълго време, въпреки че неговото лице е основното, с което се рекламираха новите епизоди.

Според слуховете, екипът е търсел начин да намали екранното присъствие на Врачански, без в същото време да се лиши от неговия герой, който е основен за сюжета – единият от двамата братя, около които се върти действието. Най-хитрото решение било Боби да изчезне.

Оказва се обаче, че не само героят, но и самият Калин като че ли се е изпарил от компанията в "Братя". Няма го в нито един от клиповете от снимачния процес, които напоследък се разпространяват от почти всички други актьори в продукцията. Звездата пази толкова стриктно мълчание около сериала, че създава усещане, че въобще не се интересува от него.

Колежката му Йоанна Темелкова например, за чиято героиня Лора преди началото на сезон 2 не беше ясно дали е жива, не спря да пуска в социалните мрежи снимки от работата в "Братя", макар да не разкриваше дали продължава участието си в продукцията. За разлика от нея Калин се държи така, все едно никога не е работил там. Говори се, че звездата не можел да преглътне, че публиката харесва колегите му повече от самия него. Както е известно, екранният му брат Владимир Михайлов, за когото малко зрители бяха чували, преди да го видят в ролята на Денис Топал, бързо стана най-популярното лице в сериала и бе обявен за новия секссимвол на телевизията. 

Колкото повече звезди заблестяват в "Братя", толкова повече потъва славата на Калин Врачански. Това ударило сериозно по егото на актьора, твърдят хора от продукцията. Досега той не е преживявал подобно фиаско. В каквито и тв продукции да е участвал, дори и в безспорни провали като "Господин Х и морето", Калин неминуемо е бил голямата звезда на екрана. Сега за първи път изпада в миманса и според запознати, го преживява изключително трудно. Стигнало се е дотам, че колегите му да се опитват да го убеждават колко е важен за тях. Но въпреки техните уверения актьорът виждал провала си и, вместо да вини себе си, търсел причината в другите. Дари на зрителите им прави впечатление странното поведение на Врачански. "Сърдит ви е, че харесвате повече брат му", шегуват се те помежду си в коментари на фен страницата на "Братя" във Фейсбук.


Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: