Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Какво представляват джакпот игрите за спорт
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:33 / 22.02.2021Коментари (0)455
©
Джакпотът е дума, която произхожда от играта на карти и по-специално от покера - разновидността "Jacks or Better". При нея, в случай, че играчите нямат правилните карти, могат спокойно да пасуват и да направят следващото раздаване, докато поставеният залог се натрупва и чака своето разиграване. Това е идеята и при някои по-сериозни прогресивни бонуси на ротативките, където при всяко завъртане, конкретен процент от сумата отива под формата на бонус. Съществува и още един бонус, който е фиксиран, както ще забележим по-често в някои лотарии. Там от самото начало знаем каква е точно сумата и трябва да изтеглим печелившата карта, за да го получим.

Някои оператори решиха да вдигнат предизвикателството и да предложат на спортните фенове още една специфична задача, предлагаща спортен джакпот. Един поглед към платформата на оператора Уинбет ще ни покаже наличието на точно такова предложение, носещо името Super Jack. Какво точно представлява то? Операторът ни предлага селекция от 11 футболни срещи, играчът трябва да познае крайният победител - резултатът остава далече на второ място и изобщо не трябва да ни притеснява. По-важното е, че ако познаем всичките спортни срещи, автоматично печелим въпросния джакпот, който в този случай е на стойност от 50 хиляди лева. Трябва да отбележим, че ако даден играч направи комбиниран залог на тези предложения и  все пак е заявил, че ще се състезава за джакпота, то правилата и коефициентите няма да важат, присъствието му в тази селекция доказва точно и ясно, че се състезава в тази игра. Всеки е свободен да направи отделен комбиниран залог, ако смята, че ще познае крайния резултат.

Букмейкърът също така избира и самия размер на залога, след като предлага избора на повече от един изход на дадена среща. Напомняме и още една подробност, освен този джакпот, откриваме и наличие на бонусите за winbet от www.nostrabet.com, даващи още по-добри и вълнуващи промоционални условия. Операторът ни е предложил и някои утешителни награди, защото никой няма да бъде особено очарован от факта, че е стигнал толкова близо до голямата печалба и същевременно се е разминал на косъм. Наградата за познати 8 срещи ще ни донесе сумата от 50 лева, при познати 9 срещи ще получим 500 лева, при 10 - 5000 лева и след като има един финалист, джакпотът вече е известен. В самото портфолио ще открием секцията на Super Jack и предлаганите 11 срещи.

Както вече знаем, допускат се комбинации и възможност за отчитането на поне два изхода в дадена среща, това също така ще се отрази и на крайната печалба, но ако искаме да спечелим този спортен джакпот, всички правила са разрешени. За да бъде по-интересно, не очаквайте, че ще откриете само мачове от Висшата лига или само от Шампионска лига, като оператор с покритие на редица първенства, той има правото не само да избере някои по-сложни срещи, но и да накара редица мераклии да се изпотят. В случай, че не сте запознати с бразилските клубни отбори, препоръчваме да им обърнете внимание, определено ще се изненадате от качеството им на игра.

Приятно е да знаем, че операторите вече предлагат и такива спортни възможности, още повече, след като имаме толкова пазари и допълнителни функционалности. Почитателите на по-впечатляващите предизвикателства със сигурност ще останат очаровани от това предложение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
План за възстановяване и устойчивост на България
България и Войната в Украйна
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: