Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кафаните до Белград резервирани от българи през целия декември
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:24 / 25.11.2023Коментари (0)630
©
Сърбия се утвърди като топдестинация за родните студенти. И тази година при комшиите купонът е невероятен, а цените народни. Само за 400 лева кандидат-висшистите ни ще могат да ядат и пият на корем в продължение на две вечери, показа проверка на "Телеграф“. Офертите на сърбите включват и жива музика до изгрев слънце. 

Примамливите цени привличат все повече български студенти и празникът все повече се мести към Сърбия, отколкото към традиционните до неотдавна дестинации у нас като Банско или Велинград. 

Хитове 

Цените по заведенията в празничната вечер реално са наполовина и дори и по-ниски от тези в нашите кръчми. Освен родните ресторантьори сърбите удрят и оркестрите ни, които изпълняват музикалните желания на аудиторията максимум до 2 часа след полунощ. В сръбските кафани се свири, докато има хора. Тютюнопушенето на закрито също е напълно позволено. За разлика от миналогодишния 8 декември, когато безспорен хит беше "Васко Жабата“, тази година сръбските оркестри залагат на изпълненията на Азис и най-вече един от последните му хитове - "По, по, по“, който е кавър на Se Perno Gia Na Sou Po на гръцкия изпълнител Триандафилос. 

Отстъпки

Най-близката дестинация от София е в населения с предимно с българи Цариброд. Срещу 185 лева в централния хотел "Балкан“, намиращ се на главната улица на града, който е само на 3 км от ГКПП Калотина, студентите ни получават нощувка, закуска и празнична вечеря с жива музика и богато меню, неограничено алкохол и напитки сръбско производство. В цената са включени още двойна стая със спалня, двойна стая с отделни легла, допълнително легло в двойна стая и тройни стаи в зависимост от предпочитанията на студентите. 

Едни от най-вкусните гозби пък се предлагат в кръчмата на близкото село Желюша, която е препоръчително да се посети. Около 200 лева струва от същото в не толкова далечните от София градове Пирот и Ниш. Цената е такава и за курортите Соко баня, Вранячка баня, както и в Лесковац, прославен с чудната си скара. За Белград офертите са малко по-скъпи – около 400 лева в зависимост от звездите на хотела и заведението. Но общото за всички е, че алкохолът е без лимит и навсякъде се изпълнява музика на живо. Туроператорите предлагат към офертите и включен транспорт от София, Пловдив или Варна. Онези от студентите, които пътуват със собствен транспорт, пък ползват 15% отстъпка от цената.

Още по темата: общо новини по темата: 342
31.01.2024 »
23.01.2024 »
17.01.2024 »
16.01.2024 »
14.01.2024 »
13.01.2024 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: