Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хвърлят отрова в къщите на Мая Манолова и Ани Салич
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:59 / 04.08.2023Коментари (0)268
©
Сериен убиец на домашни животни върлува в пернишкото село Рударци. За това алармира Мая Манолова, която от години има къща там. В нея живеят със съпруга й Ангел Найденов. За съжаление, бившата омбудсманка е сред потърпевшите от безчинствата на тровителя на домашни любимци. Нейното кученце е издъхнало заради него.

"Арчи го няма вече. Отровен е. Също както и другите кучета и котки от улицата на село. Този изрод е хвърлял отрова в дворовете на къщите ни! Подадохме жалби в полицията. Преглеждаме всички камери. Убиецът ще си понесе последствията!", сподели Манолова преди 20-ина дни.

В близост до нейната къща се намира и тази на тв водещата Ани Салич. Преди време новинарката бе стопанка на малко кученце от порода чихуахуа, за което плати 3 хиляди лева, за да го купи от елитен развъдник в Австрия. Домашният й любимец Пако обаче се спомина преди 4 години. След това Ани не е споделяла дали е взела да отглежда пак кученце.

И други жители на Рударци се оплакаха, че са пострадали от акцията с хвърлянето на отрова в дворовете им. "Живея една улица над Мая Манолова. Отровиха и моята Ронда преди 7 месеца, изродите! А преди година и половина и Лара, това бяха невероятни кучета, уви, изродът явно продължава!" оплаква се съседка на бившата омбудсманка.

Всички жители на Рударци са на мнение, че зад бруталните актове с разхвърлянето на отрова в частни собствености стои човек от селото, а за съдействие по установяване на самоличността му те са се обърнали към полицейските органи.

Проблемът с насилственото отнемане на живота на домашни любимци в България от години е наболял, но мерки в тази посока не се приемат и убийците рядко понасят наказание за действията си. Актрисата Катерина Евро вече повече от 5 години се бори да разбере кой застреля едно от кученцата й в двора на къщата й в село Кокаляне с въздушна пушка. Извършителят стрелял и убил животинчето на Евро с два куршума в корема и окото, пише "Ретро".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: