Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Глория: Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:52 / 30.09.2020Коментари (0)625
©
Глория си навлече гнева на потребители в мрежата заради Мегз. Повод за скандала стана коментар на изпълнителката за поредния епизод на предаването "Маската“. В него дизайнерката показва грозната истина за извращенията, които тийндейджърите правят под въздействието на наркотични вещества. Дизайнерката прави съпоставка между истинския разказа на бивша наркоманка и съветите на последователи на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година. Мегз не изневерява на стила си и залага на провокативна визуализация, имитирайки наркозависима, паднала до тоалетната чиния. Над 7 хиляди лайка получи въпросният пост. Глория също коментира:

“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света".

Амбициозното миньонче веднага отговори: “ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот" - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста пумия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига", цитира Мегз.

Очевидно правописът на дизайнерката е запазен в автентичния си вид. Той показва, че Каканашева не е усвоила едно от най-важните умения за второкласник-писането на кратка и доста употребявана дума като "помия", която бившата брадърка поради неграмотност изписва с "у". Глория отвърна: “ Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех". Дизайнерката също отговори: “ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех". Последваха десетки коментари с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение. Малко по-късно певицата изтри коментара си, пише още "Хотарена"

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: