Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фенове на Софка я спукват от подигравки заради новата й прическа, оприличават я на паница!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:03 / 09.04.2019Коментари (0)1705
©
Феновете на Софка я спукват от подигравки в интернет, заради новата й къса прическа. Певицата ни най-малко не се притеснява, защото е отрязала  косата си заради черна магия!

Фолкаджийката усеща, че през последните години започват да й се струпват много главоболия и проблеми, и затова в началото на годината взема драматичното решение. Гринго влиза в затвора, двамата се карат и са пред раздяла няколко пъти... И промяната е факт - откакто е с къса коса, тя се омъжи и се радва на добри дни.

През главата й минават мисли, че някой недоброжелател й е направил магия, за да не бъде щастлива. Не знае кой може да й причини подобно нещо, но решава да вземе мерки, за да не продължава лошата поредица.

И докато на сватбата си тя беше с дълга изкуствена коса, на едно от последните си участия в столична чалготека тя се появи с истинската си коса. Софи приличаше на ученичка в горните класове и на моменти беше припознавана като момченце.

"Чувала съм, че като си махнеш косата, си махаш и проблемите. Затова и казах на фризьорката ми: "Айде, режи". Надявам се тази година само хубави неща да ми се случват", изповяда се пред почитателите си Маринова.

Някои от нейните почитатели не приеха много добре промяната и започнаха открито да й се присмиват. "Имаш паница на главата", "Заприличваш все повече на момче" и "Лоренцо е с по-дълга коса от теб" са само част от ехидните подмятания към ромската чалгарка, цитирани от България днес. С типичното си искрено поведение Софка не се трогва от нападките към нея и признава, че се харесва такава. Съпругът й Гринго също се радва на визията й и не е спрял да я обича.

Певицата, която прехвърли 40-те преди 3 години, искала основна промяна в живота си. Затова посетила най-близкия фризьор и се сбогувала с огромната си грива. Сега Софи е с модерното в момента каре. Самият Гринго я окуражил и харесал крайния резултат. "Така ми харесваш повече", направил й комплимент той.

"Ако чак толкова ми залипсва дългата коса, ще си сложа перука. Или екстеншъни. И пак ще изглеждам по стария начин. А и косата в един момент ще порасне. Така че не е голяма болка за притеснение", заяви през смях изпълнителката.

Сегашната й визия е далеч по-консервативна от тази в началото на кариерата, когато буквално шашна феновете си. Тя беше с много къса коса, която беше сламеноруса. Маринова призна, че няма повече да си причинява подобни фризьорски експерименти, но тогава такива са били времената и е било модерно.

Покрай визията си Софи призна за своя голяма страст - обича да сяда на маса и да пие ракийка със салата. Тъжна е, че рядко й се случва, защото тя трябва да забавлява хората, а не някой друг нея. Но се опитва да намери време, за да разпуска. Почти винаги го прави с Гринго и сина си Лоренцо.

"Намирам време за себе си. Да не съм балама само да работя", каза още през смях фолкаджийката. Сега тя се надява с Гринго да намерят време и да отидат на меден месец, където на спокойствие да консумират любовта си.

Още по темата: общо новини по темата: 1097
11.12.2019 »
07.12.2019 »
16.11.2019 »
11.10.2019 »
18.09.2019 »
17.08.2019 »
предишна страница [ 1/183 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: