Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Ергенът" имал два финала, но продукцията решила кой да излъчи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:15 / 29.05.2022Коментари (0)384
©
Два финала са снимани за риалити шоуто "Ергенът", твърдят хора от медиите. Хитовото предаване е заснето с победител Дениз Хайрула и с победител Виктория Капитонова, като продуцентите са си запазили правото да излъчат края, който преценят. Именно заради това до последно се носеха слухове, че печели Виктория, а други твърдяха, че е Дениз.

Рускинята и туркинята останаха сами на финала, след като психоложката Александра беше единствената жена, която отказа да вземе роза от Виктор Стоянов, пише "Уикенд". 

"Обичам те, но само като приятел" – заяви Виктор на Дениз Хайрула. Така стана ясно, че избира за победител рускинята. Стоянов подари роза само на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен, който реши да не й даде, защото явно е преценил, че едва ли ще се стигне до сватба с хитрушата.

"Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти", каза Виктор на избраницата.

"Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността!", допълни той с празен поглед и сякаш декламирайки стихотворение.

Зрителите не останаха равнодушни към финалния епизод, като го определиха като най-слабият финал на родно риалити. Фразите звучаха толкова заучено и режисирано, че няма накъде повече. Държанието на участниците също беше фалшиво, сякаш участват в някоя треторазредна сапунка.

"Искам да те опозная в реалността" - заяви й мачото, а рускинята му отвърна "Стигааа..." - това предизвика искрен смях сред зрителите на риалити предаването.

Източници твърдят, че е сниман финал и с Дениз Хайрула, където тя е победителка и фитнес инструкторът казва почти същите думи на Дениз. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали. Веднага след финалните надписи Виктор гостува в шоуто на Николаос Цитаридис, където призна, че с Виктория не са заедно и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг.

"Виктория си личеше че въобще не го харесваше и беше там само за реклама. Наистина ли да е толкова сляп или това е решение на продукцията?", "Най-силни чувства изпитвал към Виктория?! Е, хайде стига, как ли не я нарича - кучка, лисица, хитруша и сега се оказва влюбен. За колко глупави ни смятат? Отегчих се тотално", "По-тъп финал на българско шоу не е имало никога" - това са само част от коментарите по адрес на "Ергенът", който ядоса зрителите със скучния си последен епизод.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Изграждане на Национална детска болница в София
Почина актьорът Матю Пери
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: